DE TVÅ JAG VILL SKA VINNA PH19 (spoiler)

jag väljer parvis och inte en och en denna gången.

Det paret jag hoppas vinner Paradise Hotel 2019 är Hannah Klosterman och Jesper Bengtsson och att HK släpper kulan och delar pengarna med Emma. När vi kollade på gårdagens avsnitt fattade vi ju nästan att HK kommer att vinna hela skiten, de andra två tjejerna som var kvar är de mest hatade på hela hotellet. Sen har jag ju sett det där lilla klippet som PH råkade lägga ut när Jesper släpper kulan och har på sig kavaj.
Hade dock hoppats på dessa två ändå i en final mot Alexandra och Ludde för de är skönare människor. HK är definitionen av girlpower och hon har bara varit skön genom hela spelet. Jesper är dock inte värdig en vinst då han kom in i semifinal veckan och blev immun för att ingen offrade sin partner, annars hade han varit det då han ändå spelar och inte bara glider med.

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Det är så otroligt spännande! Jag har hela säsongen tänkt att ”Emma och Marcus vinner och delar på pengarna” men nej. Nu har jag ingen aning Så det ska bli lite extra kul att se upplösningen ikVäll. Bra inlägg Vännen! stor kram! nouw.com/missjohansson
sqquash
sqquash,
också vann HK och Jesper och HK tog pengarna haha! nouw.com/sqquash
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229