Brand och allmän kaos

Hej där!
Sitter efter mycket om och men på bussen påväg hem nu, en timme innan jag egentligen slutar men ändå detta förtjänar jag idag!
Ifrån början var dagen väldigt lugn, hade 10 barn, många gick hem tidigt osv..
Vi satte på en film åt barnen medan de åt mellanmål och sa att om dom skötte sig så blev det efterrätt, såklart skötte barnen sig och vi skulle då fixa efterrätt, men det var då kaoset började...
Min kollega som aldrig någonsin poppat popcorn förut, trots att han är 21, skulle fixa "efterrätten" (efterrätten var popcorn) och jag kommer in i personalrummet och säger att dom är klara. Tog ut popcornen och det rök som bara den från påsen och luktade bränt, slängde då dom popcornen och poppade nya.
Några minuter senare kommer en annan kollega in och säger att larmet gått och då pågrund av att vårat brandlarm hade satts igång (fast det tjöt inte hos oss) så vi var tvungna att öppna ALLA fönster förutom i det rummet barnen var i, så vi var alltså tvungna att ha kvar barnen i ett klassrum tills problemet var löst.
Ringde sen och då visade det sig att larmet kom från ett annat hus, så släppte ut barnen för å leka och jag skickade hem min kollega (hade bara 3barn kvar då) .
Sen var allt lugnt fram tills mitt sista barn gått, ringde då till de enda huset som inte hade hört av sig för att se om dom hade några barn kvar, men dom svarade inte. Då gick jag ner till det huset men såklart var det låst, fick världens panik om vad jag skulle göra tills jag äntligen fick tag på min "chef" som sa att jag kunde gå hem.

Så nu äntligen sitter jag på bussen påväg hem! Ska bli skönt att ta det lugnt i 2 dagar.

Gillar

Kommentarer