Behöver en god natts sömn

Nu har jag varit hemma en timme och hunnit äta middag och tagit det lugnt, men nu kommer det sista blogginlägget för idag.


Jag kom ju hem väldigt sent ikväll med tanke på att jag stängde och inte har körkort så måste anpassa mig efter bussen. Vi åt en pastasallad med kyckling, bacon, vitlök och soltorkade tomater i (självklart de vanliga salladsingredienserna också) och det var hur gott som helst!

Finns dock en anledning till varför vi åt just sallad idag och det är för att jag behövde en matlåda som inte behövs värmas upp imorgon, ska nämligen iväg tillsammans med jobbet. Utflykt kan man kalla det, men berättar mer om vad det är för utflykt imorgon! Betyder även att jag kommer åka extremt mycket buss imorgon men vad gör det om hundra år?

Kommer iallafall ha en väldigt lång dag imorgon och ska upp redan vid 05 och kommer komma hem 18.30,vilket betyder att jag får köra ett hemmapass i en halvtimme imorgon när jag kommer hem så att jag hinner kolla på hockeyn! Är nämligen de sista matcherna nu innan slutspel och de vill man inte missa!


Godnatt för idag också hörs vi imorgon, kommer ju även ut en ny viktupdate som jag är sjukt taggad på att få reda på!

De där ringarna under ögonen är inte att leka med.

Gillar

Kommentarer