BARNPASSNING

var det torsdag igen och jag är uppe väldigt tidigt för mig.. Klockan är 8.20 typ och har legat halvvaken sen 7.. - är alltså väldigt trött som vanligt - bör nog börja ta både järntabletter, D-vitamin och Omega 3 för att överleva vintern.

Men strunt i det nu!
Om två timmar ska jag vara redo för bussen och åka till min mamma och passa min kära lillebror igen. Ni kanske undrar varför jag hela tiden passar honom och det ska jag förklara nu:
Mamma är egentligen mammaledig 50% - och Mange 50% - men min mamma vill jobba mer än det. Hon är alltid hemma måndag, torsdag och varannan fredag. För att hon ska kunna jobba mer än 50% måste ju någon ta hand om hennes älskade son under tiden så han inte stör henne i arbetet, därför kommer jag en gång i veckan och passar honom. Mamma är fortfarande hemma men hon har ett jobb där hon kan ta telefonmöten och jobba via datorn hemma.
Nu vet ni hur det ligger till!

Rotade fram min gamla waist trainer nu också som jag tänkte börja använda varje dag, startar med 1h/dag och sen ökar jag en timme varje vecka. Anledningen till det är egentligen för att stabilisera upp ryggen samt ha ett midjemåttsmål - målet är att kunna knäppa waist trainern längst in - så önska mig lycka till med det!

Gillar

Kommentarer