A.T.M

Hallå mina vänner!
Bloggen står lite stilla nu men finns många anledningar till det (eller inte?) . Jag har haft en bra sommar, inte helt fantastisk men den har vart bra. Börjat med Youtube för er som missat det, känns typ lite roligare än bloggen?.. kommer självklart fortsätta bloggen men bara när jag känner för det. Finns alltså inga "bestämda" inlägg för dagarna men ni som följer mig får ju upp mina inlägg när det är dags!

Just exakt nu tittar jag bara på Wahlgrens Värld och chillar lite, precis druckit en köpp kaffe för lite extra energi och väntar på att få börja laga middagen. Livet är bra idag men finns alltid tid för förbättringar. Ska börja gå hos psykolog så fort de har en öppning vilket är superskönt!

Under sommaren har även mitt hår växt ut extremt mycket, klippte ju väldigt kort men det har växt typ 12 centimeter haha. Kul dock för vill ju egentligen ha långt hår, skulle bara testa kort hår ett tag. Ska dock klippa mig snart igen men tar nog bara en liten bit.
Oj vad jag bara skriver på om massa saker som egentligen är helt onödig information hehe.. ni får ha det super så hörs vi när vi hörs!

Gillar

Kommentarer