Ändrade planer!

Jag skulle egentligen på en kursintroduktion idag men den blev ombokad till imorgon istället för att jag har bett om en individuell kursintroduktion, planerna är alltså lite ändrade!


Istället ska jag ta bussen som går 13.04 in till Kungsbacka för att möta upp min mamma och lillebror, min mamma ska in på röntgen (vet inte varför) och under tiden ska jag passa lille Julius. Kommer bara ha typ 10 minuter ensam med honom men ska kolla med mamma om jag kan ta honom till Kungsmässa för jag behöver köpa en ny settingspray och en ny ögonbrynspenna. Känner mig lite naken utan att ha fyllt i ögonbrynen och min settingspray tog slut imorse och den behövs för att sminket ska vara flawless hela dagen!

Blir alltså att jag åker in till Kungsbacka imorgon också för att gå på kursintroduktion, anledningen till att jag ville ha det individuellt är för att jag har väldigt svårt för rum med många människor i. Väldigt glad över att detta gick att lösa för tror inte att jag hade kunnat koncentrera mig på vad läraren säger ifall det är massa människor, får ångest och mår allmänt dåligt av det bara. Men nu får jag en bra start på kursen och det är jag glad över!

En till bra nyhet är att jag har två saker att berätta för er och en av grejerna har bara med bloggen att göra och den andra är någonting jag har tjatat om att jag vill göra och nu är det klart att det kommer hända detta året. Men kommer göra två separata inlägg om detta, det som har med bloggen att göra måste jag vänta lite med för att kunna se vad som händer.. Håll er uppdaterade så får ni reda på allt!

  • Jasmine

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,

Åh så fin du är! Och vad skoj med två bra nyheter 😃

nouw.com/isabelw
sqquash
sqquash,
Jaa det är verkligen jätteroligt! Är så taggad 😛
nouw.com/sqquash
linneaconnysson
linneaconnysson,

Wow, vad fin du är!

nouw.com/linneaconnysson
Viktorhognas,

Ha en fin dag! 😊

nouw.com/viktorhognas