Abu dhabi

Hej!
Sitter just nu på en flygplats i Abu dhabi och väntar på att vi ska få boarda vårat flyg.
Åkte kl19.25 igår och mellanlandade i Berlin, tog sedan ett flyg därifrån kl21.50 och är nu alltså i Abu Dhabi som är huvudstaden i förenade arabemiraten. Ska alltså åka härifrån kl10.10 till Bangkok och kommer landa där kl19.50(lokal tid så klockan är då alltså 14.50 i Sverige), fick typ värsta panikattacken på planet förut så e lite rädd att det ska hända igen.. Men det går nog bra får jag hoppas! ☺️
Här i Abu Dhabi finns det faktiskt ganska mycket att göra men eftersom att klockan är snart 06 i mitt huvud (här är klockan 08) så är jag väldigt trött.. Det är nog vi alla.

Åt på donken här på flygplatsen och jag skojar inte nu men colan och pommes friten var dubbelt så stora som i Sverige, helt j*vla sjukt.

Hade iallafall tänkt att försöka och dokumentera hela min Thailandsresa och kommer filma/ta kort och sedan lägga ut på bloggen. Kommer också att försöka blogga varje dag och berätta lite om vad vi gjort och vad vi sett.

Ett sätt för er att se vad jag gör och hur det är i Thailand samt ett sätt för mig att se tillbaka sedan när jag kommit hem.

Kommer att vara i Bangkok i tre nätter och där kommer vi för det mesta shoppa (iallafall jag och birgitta, killarna är väl inte så intresserade av shopping) sedan åker vi till Phuket och sedan hem igen då. ☺️☺️


Första bilden är tagen i flygplatsen här i Abu Dhabi och det är en stor sak i mitten av alltihop.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229