4 BLOGGAR JAG FÖLJER

Rebecka
egen beskrivning
Hej! och va kul att just du hittade hit!. Jag heter Rebecka och är 22 år. Här får ni läsa allt som händer i min vardag och även olika tips på filmer serier och så mycket mer!. Jag bloggar även mycket om min ångest och om olika upp levelser jag har varit med om :). Kämpar även med att träna och gå ner i vikt, vill du/ni följa mig mer på min resa i livet så hittar ni min insta här nedan. Hoppas ni kommer trivas här på bloggen! <3👇🏽

Ebba
egen beskrivning
Hej & varmt välkommen! Jag är en tjej på 21 år som älskar smink. På min blogg delar jag med mig utav mina åsikter & recenserar olika typer av skönhetsprodukter. Jag gör olika sminkrecensioner det vill säga. Letar du efter någon bra concealer, maskara eller kanske en ny ögonskuggspalett men du vet inte vilken? Kolla in min sida så kanske jag kan hjälpa dig! Det kommer även upp lite annat smått och gott emellanåt. Kram!

Tess
egen beskrivning
Här finner ni mig, Tess, 21 år. Jag skriver om allt som rör känslor och tankar kring livet. Just nu studerar jag journalistik och har en dröm om att få vara en röst för alla som inte kan. Att få skriva, fotografera och framförallt beröra.

Michaela
egen beskrivning
Hej och välkommen till min blogg. Michaela heter jag och är gift med Tobias, jag har tre döttrar sen innan och han två söner. I bloggen delar jag med mig av min vardag, min familj, bebisplaner, IVF, foton, shopping, recept och heminredning och mycket mer.
Under de senaste tre åren har vi försökt bli gravida, men på grund av sjukdom har det varit mycket svårt. Nu har jag äntligen fått hjälp och till våren blir det IVF och förhoppningvis ett gemensamt barn. Och hoppas ni vill följa mig på denna resa.

  • Tips!

Gillar

Kommentarer