2019 ALLTSÅ

vart vi inne på andra dagen detta året och det känns absolut ingenting faktiskt, det är aldrig någon skillnad enligt mig haha! Jag drömde om att jag gick i skolan igen med min Lexbyklass trots att vi var 22, var väl högskola eller något. Det hemska i drömmen var att mina gamla elever gick i samma skola - trots att de bara är 8 år ja - och då fick vi reda på att en av dessa hade fastnat i Syrien under kriget med sin familj och kommer inte tillbaka eftersom att flygen inte går därifrån. Då grät jag som bara den asså.. men sen vaknade jag och förstod att det bara var en dröm, ingenting var ju verkligt ens haha!

Vad mer har hänt inatt?
Det har blåst extremt mycket.
Jag har mått kasst, gick upp vid 4 och spydde allt jag fått i mig under dagen. Spydde även igår upp all vätska jag hade i min så idag får jag väl försöka dricka mycket vätska i lugn fart. Jag kommer inte in i detta året med ett bang om man säger så! Den ljusa sidan är att nu kan det bara gå uppåt.

Idag blir det plugg som gäller för mig, kommer plugga tills vi ska äta middag antar jag.. och det blir tacos ikväll vilket är så gott. Blogginläggen kommer komma titt som tätt. Februari 2018 kommer upp och en moodboard. Något mer tror jag också jag ska skriva om.

Gillar

Kommentarer