Måndag 22/5

Igår mötte vi hull city och vi gjorde ännu en otroligt bra och rolig match där vi till sist vann med 7-1. Första två målen gjorde Kane tidigt i matchen sen gjorde Alli 3-0. I andra gjorde hull 3-1 men sen gjorde vi 4 till av Kane, Wanyama, Davies och Alderweireld.

Likes

Comments

Torsdagen den 18/5

Hallå igen, idag möter vi Leicester city i en ganska onödig match eftersom i inte längre kan vinna ligan men ifall vi vinner ikväll så är vi säkra att komma tvåa. Men jag tror att det blir en ganska lätt match om vi bara tar bort Vardy eftersom dem inte har så starkt försvar men kom igen nu boys nu tar vi andraplatsen.

Likes

Comments

Hej och välkommen till mitt första inlägg i det här inlägget ska jag skriv om våran tragiska match mot west ham! Jag tycker att vi spelade en bra första halvlek med några halvchanser och ganska bra spel. Men i 65:e minuten lyckades west ham gröta in ett mål där vi inte riktigt fick iväg bollen och Lanzini lyckades peta in bollen. Efter det tycker jag vi gick ner oss lite och fick aldrig riktigt upp spelet. Men glöm inte att än är det inte skört att vinna ligan.

Likes

Comments