Header

Idag fick jag äntligen min dator!! Alla inställningar är inte riktigt färdiga än, men det ska vi snart fixa! 

Just nu är jag hos Thea, följ henne på insta by the way, theamatilda!! Vi kollade på Barnhemmet innan fast vi blev så rädda att vi stängde av!! Vi har ätit tacos!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja! Nu är jag frisk och ska gå till skolan idag! Hinner inte skriva så mycket mer nu men vi hörs senare😊

Likes

Comments

Igår kom mamma hem från Polen, hon hade varit i en salt och köpte badsalt. Så hon kom hem med två olika dofter, Grönt te och Apelsin.

Jag ät fortfarande sjuk men känner mig bättre nu så jag ska gå till skolan imorgon:)


Likes

Comments

Detta är då en collab med en annan tjej som bloggar, hon har även en youtube-kanal som heter Alice´s Beauty Channel. Det väntar en jätterolig collab där också! Men denna collaben är att vi ska lägga upp ett collage som handlar om hösten. Så här har ni mitt!

Alice Blogg: @HEALTANDBEAUTYBLOGG Länk: nouw.com/healtandbeautyblogg
Likes

Comments

Jahopp, fortfarande sjuk! Det är inte så roligt att vara henna idag igen. Om nån av er har bra tips som man kan göra när man är sjuk så skulle jag bli jätteglad! Själv har jag hört att man kan äta vitlök och gjorde det under min förra förkylning, funderar på att göra det igen. Det låter kanske lite konstigt om att äta vitlök, men man sväljer de med vatten. Som om att det var en medicin.

Men om ni vill så får ni jättegärna kommentera om hur man kan
bli frisk från en förkylning!

Kramis
♥️

Likes

Comments

Om ni läste det tidigare inlägget idag så vet ni att jag har varit sjuk idag. Men känner mig bättre nu. Egentligen så skulle jag haft träning idag, men följer med och tittar på eftersom jag inte kan träna.
Kramis
♥️

Likes

Comments

Japp, som ni ser på titeln ligger jag hemma och är sjuk. Jag har varit lite förkyld i helgen, men det har inte varit så farligt. Men när jag vaknade imorse och skulle till skolan kände jag att jag inte kunde få någon lift genom näsan. Plus att jag var väldigt hängig. Men vi får hoppas att det blir bättre. Kolla gärna in @healtandbeautyblogg , min kompis Alices blogg! Hon kommer blogga från Spanien i veckan:)
Kram Klara

Likes

Comments

Hej!
Detta är min nya blogg, jag har även en youtubekanal den heter "sprinklegirl11" därav mitt bloggnamn. Hoppas att ni kommer gilla min blogg!
Kram Klara

Likes

Comments