Det enda on my mind just nu är små kaktusar hihi. VILL. HA. SÅ. MÅNGA... stora, små, långa, tjocka, jaa you name it! Har under helgen knåpat ihop en liten fotovägg ovanför min säng också. Tänkte först att jag skulle behöva framkalla massor av bilder men fick ett tips om att klippa ut bilder från tidningar vilket jag gjorde. Blev ganska fint men vill framför allt mer ekonomiskt än att framkalla massor av bilder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är lite sporadiskt valda bilder jag handplockat ut från min kamerarulle. En bild på min nymålade vägg och mitt nya skrivbord, är superpepp på att få inreda ett inspirerande litet arbetshörn! En bild på mig när jag hade väldigt shiny hy. När jag i början på januari var hundvakt åt Qulan i en vecka. Bild på min fina bästis och bloggpartner Maja som bjöd upp till middag och drink och sist, ytterligare en bild på mig i en kavaj, som förövrigt fick följa med hem.

Likes

CommentsBaby i'm a fool - Melody Gardot

How can you mend a broken heart - Al Green

Moon river - Andy Williams

TUMBLR

Ligger i sängen med en kopp te och skrollar igenom tumblr. Finns nästan inget som är lika underbart som när det finns det för det. Samtidigt pinnar jag inredningsbilder, skriver in allt som sker i veckan i min kalender, bokade en resa med familjekompisar i sommar och planerar ytterligare en resa till Paris. Mm, livet är ändå bra härligt ibland!

Likes

Comments

Heyhey idag ska jag på VRG musikalen American Idiot på Maximteatern med mamma. Såg halva av den i fredags då alla VRG elever får gå gratis på premiären, men var tvungen att smyga ut efter halva då jag skulle jobba. Så bestämde mig lite spontant för att bjuda mamma på biljetter och gå och se den tillsammans! Det svider i fickan nu men jag räknar ned dagarna till lön och tröstar mig med att hon är värd det. Ska strax börja göra mig i ordning men innan dess ska jag hitta en grå färg som en vägg i mitt rum ska ha då den ska målas om (vem visste att det fanns 71098 olika nyanser av grått?)


Likes

Comments