Nu är det äntligen dags för en helhelg med innebandy igen.. Det börjar ikväll med en DM-match för oss damer uppe i Övik, vi möter Gullänget Kroksta och får spela på Skyttis. En extremt tuff match väntar, men vi inriktar oss på ett bra försvarsspel. Vi vet inte alls hur motståndet kommer ställa upp, så vi får försöka följa vår matchplan. Tyvärr har vi många skador och bortfall så vi har inte med oss det lag vi tänkt, men vi får göra det bästa av situationen.
Imorgon får vi spela i hemmaborgen och ta emot Vattjoms damer i serien. Känns som att det är dags att plocka hem 3 poäng nu, och jag tror verkligen att vi kan lyckas med det imorgon på hemmaplan. Blir liksom helt olika motstånd idag och imorgon, det ena laget spelar i div 2 Västerbotten medan Vattjom spelar i div 3 Västernorrland. Men vi gör ingen skillnad på lagen utan kör 100% i båda matcherna. Uppladdningen för ikväll börjar redan nu, en kopp chokla' i de otroligt fina vädret och gå igenom matchen i huvudet. Man får förbereda sig på alla möjliga resultat, men i mitt huvud just nu finns bara att kriga stenhårt i 3x20 minuter och förhoppningsvis få hänga dit några kassar också. Har gått tungt med målskyttet såhär långt för min del, men kanske kan vända i helgen. Nu äre dags att börja käka taggtråd...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag hade tjejerna dubbelmatcher uppe i övik. Vi rullade iväg efter en go'frulle på First Hotel kl 8, och uppladdningen var igång. Vi skulle möta Örnsköldsviks IBK samt Järved Bonäset. När vi var hemma i Härnösand igen hade vi 1 poäng med oss hem... Den första matchen slutade oavgjort 3-3 och den andra blev det storförlust 1-6. (Knepiga resultat för oss som var med och såg matcherna).

I första matchen ägde vi bollen hela matchen i stort sett, men lyckades ändå ligga under med 3-2 då det var 24 sekunder kvar, vi har tagit ut målvakten och lyckas då kvittera till 3-3. (GÖTT) Men vi förtjänade absolut 3 poäng. Sedan var det ett break på några timmar så vi käkade lunch osv, och i den andra matchen var det som att vi inte riktigt var med. Efter första perioden hade vi gett upp liksom.. Tråkigt nog slutade det med storförlust mot ett lag som vi egentligen är minst lika bra som. Menmen, vi tar med oss en del saker, både bra och mindre bra till veckans träningar och matcher :)

Nästa helg är det både dammatch och 2 tjejmatcher. Längtar redan... ;) som den sanna sportnörden jag är.. Vet att jag har uppdaterat dåligt om matcher på den senaste tiden men ska försöka bli bättre. Ränner ju runt på alla möjliga matcher och aktiviteter så därför jag inte hinner med mig riktigt ;)... Hane'!

Likes

Comments

​Har en riktigt bra känsla inför matchen, och med ett otroligt laddat lag entrar vi planen. Vi har spelat 2 matcher såhär långt i serien och det kan bara bli bättre. Nu möter vi ett motstånd som är mer jämna med oss och vi har fler träningar i benen. Alla krigar stenhårt och när vi går in i den tredje perioden står det 1-2 till bortalaget. Vi gör en tredje period som är riktigt bra, och borde fått in mer än ett mål. Matchen slutar dock 2-2, fastän de flesta säger att vi var värda segern och jag kan helt opartiskt hålla med.. ;) En riktig kämpainsats där alla krigar till slutsignalen. Noterbart är att vi har FYRA (!!!!) boxplay och släpper inte in ett mål, samt ETT powerplay och där är det mål efter 23 sekunder... Starkt när förutsättningar ser ut som de gör!

Vår 1:a poäng såhär långt och det kändes riktigt gött... Imorgon väntar en match i Herrar Division 2 och förhoppningsvis om jag hinner kommer ett inlägg från den matchen också. Det är IBK Härnösand - Gluggens IF, hoppas på en målrik match.. God natt folk's!

Likes

Comments