Verdens enkleste fudge

Jeg testet ut denne fudge-oppskriften fra Detsoteliv.no i helga og de ble kjempe gode! Og det beste er at de er super enkle å lage. Tenkte å dele oppskriften med dere:


❤Ingredienser❤

1 boks søt kondensert melk (ca. 400g. Viktig å ikke forveksle denne med Vikingmelken!)

500g hvit sjokolade

1 ts vanilla paste/ vaniljeekstrakt/frø fra en vaniljestang

Topping (oreo, M-sjokolade, nonstop eller det du måtte ønske)


❤Fremgangsmåten❤

Ha den kondenserte melken og fint opphakket hvit sjokolade i en kjele. Varm opp på svak varme

Rør av og til, helt til den hvite sjokoladen er smeltet. Det skal bli en blank og nokså tykk masse.

Bland i vaniljen.

Ha den hvite sjokolademassen i en form på ca 20x20 cm. Klem massen godt ut i kantene av formen. Fordel toppingen jevn over og trykk det godt ned i fudgen slik det fester seg når den stivner.

Sett formen i kjøleskapet i noen timer, gjerne over natten, helt til fudgen har stivnet.

Etter fudgen har stivnet, løft den ut av formen ved å ta tak i bakepapiret og legg den på en skjerefjøl.

Skjer opp fudgen i passe store biter, ikke for store da disse er veldig mektige.

NYT!


Jeg lagde mine med knuste oreo som topping, og det ble kjempe godt! Neste gang lurer jeg på å blande litt kakao i massen eller bytte ut hvit sjokolade med melkesjokolade. Anbefaler å oppbevare fudgen i en tett boks i kjøleskapet om du ikke skal servere med en gang. De holder en god stund i kjøleskapet og jeg synes nesten de bare blir bedre desto lenger de står.

K.

Liker

Kommentarer