Ny start?

Heihei!

Lenge siden jeg har skrevet og merker at bloggingen ikke ble helt som jeg hadde sett for meg.. Jeg elsker å skrive, men finner liksom ingen motivasjon til å starte skikkelig, vet ikke hva jeg skal skrive om og jeg har ikke akkurat et så veldig spennende liv hvor jeg har 1000 ting å fortelle om hver dag. Siden jeg har valgt å skriver om helse og kosthold, så tenker kanskje noen at det burde være enkelt, da det hele tiden kommer noe nytt og ny forskning osv. men vet ikke hvor jeg skal begynne eller hva folk vil lese om. Jeg synes jo alt (eller det meste ihvertfall) er kjempe spennende, men jeg vil ikke ha en blogg hvor jeg bare lister opp informasjon og nye forskninger. Jeg vil ha en personlig blogg med mange gode tips innen helse, kosthold og trening som folk faktisk vil lese om. Men hvor begynner man?

Jeg ønsker å komme i gang nå og gjøre dette bra, takler nemlig veldig dårlig å ikke få til de målene jeg har satt meg og dette er jo noe jeg har gått å tenkt på lenge. Jeg driver jo med en livsstilsendring og kommer sikkert til å blogge litt om dette, men vil ikke at hele bloggen skal baseres på det. Jeg vil skille meg litt ut og komme med noe litt annet enn alle de tusenvis av andre blogger der ute med nettopp tema "helse og kosthold".

Kan jo fortelle litt om hva som har skjedd i det siste da! Jeg har endelig flyttet og blitt samboer (jeeey!). Har flyttet til en kjempe fin leilighet, på et kjempe fint sted og med verdens beste mann♥ Er så fornøyd og går med en konstant lykkefølelse! Vi bor rett ved toget (som jeg må ta for å komme meg til skolen), bussen, drammens største kjøpesenter og IKKE MINST så har vi skogen rett utenfor døren! Rett i smørøyet altså. Og for meg som elsker turer i skog og mark og samtidig ha muligheten til å gå til byen er jo dette helt perfekt! Har ikke fått så mange turer i skogen enda, men det blir! Vi storkoser oss virkelig her og nyter samboerlivet til det fulle.

SÅ glad ble jeg for å få komme meg i skogen igjen... Hehe. Dette var egentlig bare ment for å sende til samboeren, men nå har jeg altså lagt det ut både her og på instagram (Sportyglede).

I dag hadde vi blant annet date night med biff, soppstuing og vin etterfølgt av kos fremfor tv'en. Virkelig noe jeg trengte i denne hektiske tiden! Jeg har eksamen nå på tirsdag, så tiden min går jo for det meste til det, men det er jo viktig å kose seg og slappe av også! Veldig takknemlig for å ha en kjæreste som minner meg på dette, det gjør eksamenstiden litt enklere. Jeg er ikke noe flink til å ta pauser hvor jeg slapper helt av i eksamenstiden, er alltid helt utslitt etter eksamen og dessverre også ofte før og på selve eksamensdagen.. Derfor veldig fint for meg at jeg nå har en som tvinger meg til å ta pauser! Kanskje det vil gå litt bedre på eksamenene fremover også? Neida...Joda....Neida.

Med dette sier jeg; Let's go! Nå skal jeg komme i gang og få denne bloggen opp å gå. Ble ett litt rotete "første innlegg", men skal bli bedre det også altså!

Snakkes veldig snart!

K.

Liker

Kommentarer