Min form for terapi

Heihei!

Tenkte å dele hva min form for terapi er, og det er nemlig... STRIKKING! Har blitt helt hektet og slapper virkelig av når jeg får sette meg ned på kvelden med strikketøyet (heihei bestemor). Har hatt lyst til å lære meg å stikke flere år, men har ikke hatt tålmodighet til det før, men har samtidig hat behov for å finne noe å gjøre når jeg skal slappe av. Klarer ikke å bare sitte helt stille å se på tv for eksempel, jeg må ha noe å "dille med". Tanten min eier en strikkebutikk og mamma har alltid strikket mye, så det er der jeg har fått inspirasjonen min fra til å begynne.

Jeg har strikket små ting som skjerf og sånt før, men de større, mer avanserte prosjektene jeg har startet på, har blitt med nettopp det... En start. Men ikke nå mer, nå klarer jeg nesten ikke å legge fra meg prosjektene og vil helst holde på med det til det er helt ferdig. Koser meg skikkelig med det! Da vet jeg også at alle andre gjøremål for den dagen er gjort og jeg endelig kan sette meg godt til rette i sofaen og slappe av.

Dette er det jeg har stikket til nå siden i sommer og lappeteppe brukte jeg faktisk hele sommeren på.

Skappelgenseren har jeg brukt nesten hver dag siden den ble ferdig, den er så myk, varm og god! Den er også veldig enkel og gøy å strikke, anbefaler å starte med den om du tenker å begynne. Lappeteppe er jeg også ganske så fornøyd med og det blir flittig brukt her hjemme. Nå holder jeg på med en lue til mannen og det har jeg ikke prøvd å stikke før, så får se om jeg får det til. Hehe.

Så dersom du også lengter etter noe å slappe helt av med og er en rastløs type som meg, anbefaler jeg virkelig strikking! Nå skal jeg sette meg ned med lua og feire at jeg er ferdig med eksamen og psyke meg opp til å begynne på et nytt fag imorgen.

Nyt kvelden og send gjerne tips til nye, enkle strikkeprosjekter!

Sportyglede-smilet :D

K.

Liker

Kommentarer