Julegavetips

I år er jeg faktisk ute i god tid for en gang skyld og har bare 2-3 gaver igjen! Dette skjer ALDRI, jeg er som regel ferdig med alle gavene 22. Desember... Men er du også en av de som alltid er sent ute med julegavene og som kanskje ikke helt klarer å finne ut hva du skal gi? Da har jeg noen tips til deg!.


🎁 Hva med et hjemmelaget gift kit? Noen tips her er for eksempel kinobilletter, gavekort på popcorn, godis og brus? Spa-kit? En liten samling av favoritt sminken eller andre favoritter?

🎁Klokke. Hva med en Daniel Wellington klokke? Personlig elsker jeg disse klassiske og fine klokkene, og har faktisk en selv som jeg fikk i julegave. En av de fineste gavene spør du meg.

🎁Hva med en deilig, myk pyjamas? Noe man gjerne vil ha men kanskje ikke kjøper seg selv?

🎁Minnebok/Fotobok. Er vel ingen bedre måte å ta vare på minnene på og hvor koselig er det ikke å både gi og få en slik gave? Jeg fikk en scrapbook av søseren min i bursdagsgave for noen år siden og det er fortsatt den fineste gaven jeg noen gang har fått.


🎁 Hva med en hjemmelaget gave? Dersom du strikker er jo dette noe som er kjempekoselig både å få og å gi.

🎁En opplevelse eller en reise. Reise passer vel best til de du er litt ekstra glad i og vil gi litt ekstra oppmerksomhet til, som kanskje kjæresten, bestevieninda, søster, mamma eller pappa?

🎁Gavekort til mottakers favorittbutikker; Klær, sminke, elektronikk osv. Eller kanskje lage hjemmelaget gavekort hvor du gir din tid, tjenester eller ting dere kan gjøre sammen?


K.

Liker

Kommentarer