God helg!

Heihei!

Da var det endelig helg dere! Etter eksamen, nettstudie og trening denne uken så kjenne jeg at denne helgen virkelig var etterlengtet. Jeg har satt meg godt til rette i sofaen med tekoppen og strikketøyet, og sitter nå å venter på at The voice skal begynne. En gammel jobbkollega og ei fra hjemkommunen min syger i dag og jeg gleder meg masse til å se dem!

Planen for denne helgen er avslapping og masse kjærestetid. I morgen skal vi blant annet til Drammensbadet faktisk og jeg glede meg masse! Har ikke vært på badeland på flere år, fordi selvtilliten min ikke har strukket til... MEN jeg har lært meg å gi litt mer faen og tenker at "kropp er kropp", jeg kan uansett ikke gå å vente til jeg er fornøyd med å gjøre noe av det jeg liker mest, altså å bade, bare fordi jeg er usikker på min egen kropp. Det nekter jeg, jeg nekter å la usikkerheten for egen kropp komme i veien lenger, nok er nok og det føles så utrolig deilig. Kroppen min sier uansett ikke noe om meg som person, den sier bare noe om hvordan jeg har hatt det og hvor jeg er på vei. Så det så!

Ta dette til dere folkens! (hentet fra Pinterest)

Vi MÅ slutte å kritisere oss selv og hele tiden finne feil med kropp og utseende, det er ingenting godt som kommer ut av det.. Stå opp mot kroppspresset og lær deg å ikke snakke ned om deg selv, lær deg å like deg selv og jeg lover deg du vil få det så mye bedre!

Og med det sier jeg GOD HELG!

Sportyglede-smilet

K.

Liker

Kommentarer