Hej och godmorgon allesammans

I går han jag ej blogga så jag tänkte att jag skriver lite om min dag och träning här och nu.

I går så var jag inte i skolan alls för att jag var på en kurs inne i Malmö med olika pedagoger och elever.Den kursen handlade om elev demokrati och skolan.Det var två utvalda från varje skola som representerar dem i detta.Man fick egna kort så att man kunde äta och vara med med en bild på elev demokrati och mitt namn och vilken grupp jag är i.

På kursen var det jätte kul jag fick många nya och trevliga nya vänner.Så det var bra.

När jag kom hem kl 13:45 så skulle jag träna var skitkul vi sprang teränng,vi hade starter och vi hade längdhoppet,styrketräning.

Jag kände att det var skönt att komma ut och träna på det man behöver inför tävling.Jag tycker det ska bli kul att tävla mycket i somnar, men kommer också börja träna mig i form för tennis säsongen så det ska bli skönt att återhämta sig efter en lång tid

Hoppas ni har en bra dag hejdå !!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag går på friidrott och jag vet att dem flesta säger'' Varför friidrott man bara hoppar och springer''. Men det är skit kul. Man kan välja vilken gren man tycker är roligast. Kula, Spint, Höjdhopp, längd hopp, discus, slägga, spjut och stafett.

Det är skit kul.Jag tycker att man inte ska döma en sport utan att ha testat den så det är därför jag tipsar er om att testa denna sport.

Med vänlig hälsning, Melek

Likes

Comments

God morgon allesammans hoppas ni mår bra och hoppas ni har en fantastisk helg för det har jag.I morgon ska jag gå på en kurs som skolan bjudit in mig på, på ett annat ställe en skolan.

Men Nu ska jag ut och springa, så önska mig lycka till.

Likes

Comments

Nu sitter jag och tittar på fotboll. Det är FCbarcelona mitt favorit lag som spelar mot Bilbao.det var sjukt hur Messi gjorde sitt mål han bara dribblade med bollen och sedan sprang han förbi med bollen, 4 pers och sedan gjorde mål.
Det var sjukt.

Så ja sitter nu och tittar på spanska ligans final så man kan säga att det är najs.


Jag önskar båda fotbollslagen lycka till

Hejdå så hörs vi ,Melek

Likes

Comments

Hej allesammans hoppas ni har haft en bra vecka för det har jag.

Denna vecka har jag träffat min nya klass som jag ska gå med. Denna vecka var har jag kört mycket styrke-träning för att bygga upp magmuskler mm.

Så det har varit kul men annars har jag gått i skolan och vi har ej haft våran lärare dör för att det fastställer våra betyg inför sommaren. Nu denna lördag sitter jag och bloggar men annars har vi haft gäster och det var min mammas kompis från hennes barndom så det var kul. Vi hade kul tills det började regna när vi var ute.

Denna vecka har annars gått som en dans så det var skönt. Jag har igår och idag mixtrat med lite sociala medier och då har jag ¨hållit på med min account på we heart it och clothia.

Ni får gärna gå in på We heart it där jag heter Melek_Salievski och på clothia heter jag Melek.'

Hejdå så hörs vi.

Likes

Comments

Hej nu sitter jag och tittar på Eurovision del 1 så det är kul.

De är duktiga.

Hoppas ni har en trevlig kväll.och sitter och hejar i soffan

Likes

Comments

I dag är det den sista dagen jag skriver om simning. 😰 Nästa vecka har vi ingen lektion med datorer och på fredagen åker jag till Florida. Jag har glömt att skriva om en sak som hänt hemma hos oss. 😊 Den 14 April kom det en stor lyftkran till vårt hus. Den lyfte in en stor bubbelpool. Den 1 Maj så badade vi för första gången. Det är 38 grader varmt. 😌 Man kan inte direkt simma i den men det är jätteskönt. Men min granne Melek😊 har en stor swimmingpool. Den kan man verkligen simma i. Just nu hemma håller vi på att packa till resan. Stora berg med saker ska jag säga. När vi kommer till Florida ska vi först bo i Miami. Vi ska bada på South Beach och gå på Ocean Drive. Sedan efter 3 dagar ska vi till Orlando. Där ska vi gå på parker och ha roligt. Sedan ska vi till en liten ö som heter Anna Maria Island. Där ska vi bo i en liten stuga i två veckor. Där ska vi bada och ha roligt. Som jag sa förra gången är det bra att simma i vågor. Det är mycket bra träning. 😊 ​På stranden är det mycket bra att ha roligt. Då gör man av med enorma mängder kalorier. Genom att hoppa, studsa, simma och göra en massa med andra saker blir man av med energi. Därför är det viktigt att fylla på med mat. Man kan äta lite bär eller något annat energigivande så du orkar med dagen på stranden. 😊 ​Ja jag vill bara säga att det är den sista dagen jag skriver på bloggen är idag innan sommarlovet. Jag ska ha en bra sommar iallafall. Tack och hej leverpastej. 😊

Likes

Comments

​Hej mina läsare!!

Igår då tränade jag Taekwondo, Jag har rött bälte med två svarta streck! Jag tränade på mitt mönster Pal Jang vilket var kul och senare skulle jag träna på orden och så vidare, jag tränade med min syster.

Taekwondo:

Taekwondo är en sport som ger dig själv försvar. Det är en bra sätt att försvara dig. Taekwondo startade 1984 den 24 September. Barn kan ha 14 bältar och vuxna kan ha 10 bältar.

När barn eller vuxen har fått svart bälte då kan man forsätta eller sluta men man kan ha svart bälte med 1 gult streck, 2 streck, 3, 4, 5, 6 och svart med gult streck. Snälla träna Taekwondo du kommer få själv försvar.😊​

Likes

Comments