​Rubriken lyder!

Har ingen aning om vad jag ska skriva + har inte riktigt tid nu, har 2 prov denna vecka som jag måste plugga till :/

Senare idag ska jag kanske rida eller så släpper jag Arrow i paddocken lite kanske med Mani också, vi får se helt enkelt. I tisdags var det sista ridlektionen för terminen.

Vi skulle igentligen bara haft bommar men vi fick hoppa också. Hoppade en liten bana på 45 och 70 cm med Zimon!

Gick hur bra som helst längtar till den första pay and jumpen efter sommare då ska vi hoppa 70 och 80 cm!

Tagga!

Likes

Comments

Idag var det maskeradhoppning på ridskolan! Jag hade Zimon på 60 cm och jag var sjukt taggad, hade planerat hela min utklädnad men det blev inte so jag hade tänkt... Jag skulle ha varit skelett och jag skulle måla hästens skelett på Zimon men det blev sådär -.-

Men jag hade jätte kul på banan!

Här kommer bilder från framridningen!

​Bilder tagna av Louise!

http://nouw.com/galenilivet

Likes

Comments

Igår var inte vädret det finaste, lite gråa moln som fick en på dåligt humör men jag bestämde mig för att åka ner till hästarna och mysa lite samt träna lite med Arrow. Jag kom ditt och pysslade om alla innan jag tog på grimma och grimskaft på Arrow, vi började med lite liberty (ingen anning om vad det heter på svenska)

Det gick si så där men jag vet att sånt tar ett tag, men fick mig ett gott skratt då han följde mig hela tiden tills jag tog gick länfre bort då fortsatte jag höra honom gåendes men när jag vänder mig om är han på väg och det andra hållet trodde jag skulle garvas ihjäl mig! När jag sen ska få tag på honom tror han och jag leker med honom så han stutsade iväg i lite släng trav.

Men jag fortsatte på hans spanksa skritt och det gick och sådär.

Måste öva på den på en ny plats då han inte är motiverad i hagen.

Det var allt för mig!

Likes

Comments

​Idag är det säsongsfinal av The Vampire Diaries! Vet inte hur jag ska uttrycka mig förutom att jag hatar det!

Jag vill se mer jag vill ha mer NU, Nina (Elena i serien) berättade på Instagram att man skulle förbereda med näsdukar och det ska jag, kommer sakna henne så sjukt mycket då hon ska sluta.

En ny säsong kommer det men utan Nina 😭 jag kommer som tur är ha kvar min älskade Damon 🌟

Annars händer inget speciellt idag. Kaninen fick komma ut i solen (Sol?! Skojar du? NEJ)

Videon från hoppningen kommer ut idag!


Likes

Comments

Idag hoppade jag med Arrow i padocken som jag lånar, Arrow skötte sig jätte bra trots att han blev lite stissig med hästar omkring sig.

Jag skrittade ditt och började direkt trava när jag kom in i padocken jag fick honom ställd i hörnen samt några framdelsvändningar. Så duktigt var han😍

Sedan började jag med att trava över bommar ex antal gånger, eftersom han inte är jätte van vid hoppning så stötte han i de till en början då han inte förstod att han skulle lyfta på benen men det gick bättre tillslut!

Jag hoppade honom på ca 35 cm till en början bara för att vänja honom och det gick hur bra som helst vid ett tillfäle tog han galopp.

Galopp är något jag ska lära honom.

Jag prövade även att hoppa 45 cm, han var så duktigt men jag å andra sidan. Jag måste lära mig att vänta in honom när han ska hoppa då jag ställer mig upp aldeles för tidigt.

Bjuder på både fina och roliga bilder på honom och mig😘 Kommer även upp videos under dagen från hoppningen idag och Pay and Jumpen med Zimon! Håll koll!

Här kommer två bilder där jag och söta Arrow ser lite roliga ut😝

Likes

Comments

För ett bra tag sen var jag med på en Pay and Jump med Zimon, Zimon är en häst på ridskolan som jag verkligen gillar.

Vi hoppade 40 cm pga att det var första gången jag hoppade honom, det blev en jätte fin felfri runda och med snabb häst.

Älskar det, jag vill ha en pigg/snabb och hopp glad häst när jag rider då det ska vara en utmaning.

Här har ni bilder kommer även en video från rundan.

Likes

Comments