Let's go to the beach...

Innehåller affiliate-länkar


Semestertider tränger på och har man en anledning att gå igenom bikini-lådan hemma så gör man det! Vem vet, det kanske behövs köpas nytt? Hehe.

Dessa är mina favoriter hemma at the moment och vi får väl se om det kommer något tillskott till solsemestern om några veckor...Älskar denna koppar nyans, den är så snygg oavsett bränna! Den är från Cubus förra säsongen, men jag har faktiskt aldrig använt den. Fick inte tillfälle. Så nu jävlar! Älskar modellen också.Denna svarta baddräkt med mesh-detaljer är faktiskt inköpt tidigt i våras. Inte ännu använd! Mesh går igen i ryggen på den och sidorna har vita "band" med text på. Riktigt sportig. Long leg cut, men inte brutal!


Åh glöm inte att skydda håret och hårbotten i sommar! Vill ni bevara färg eller har en känslig och torr hårbotten så kan jag tipsa om solspray för håret! De är ofta värmeskydd i också samt UV-filter som kan appliceras i hela håret och även i hårbotten. På bilden ser ni Wellas variant, dock i en gammal förpackning. Taggar en liknande solprodukt från dem! Även schampo och balsam är väldigt tacksamt att ha i en solserie om man åker iväg, just för färgens skull och återhämtningen.Den sista favoriten är också inköpt förra säsongen och denna har jag använt några gånger! Älskar färgen, mönstret och kvalitén, men tyvärr inte modellen.... Speciellt inte när kroppen förändrats en del senaste året. Men den är såååå snygg! Ska kika efter en liknande färg men annan modell tror jag... Eller baddräkt, det hade varit grymt!!


Gillar

Kommentarer