Indy Beauty Rich Cleansing mousse

Innehåller affiliate-länkar


Jag har senaste tiden provat Indy Beauty's rich cleansing mousse, så jag tänkte summera mina intryck här för er!


Detta är en enligt mig väldigt trevlig ansiktsrengöring i form av en lätt mousse. Man pumpar ut en relativt generös mängd i handen och den tvättar bort även smink som foundation och mascara relativt enkelt på första omgången efter att man sköljt av allt med vatten. Den doftar fantastiskt, men just därför är den ganska skarp mot torr och känslig hy har jag märkt. Jag känner mig ren och den känns behaglig på huden, men efteråt kan jag bli en aning stram.


Mousseformulan gör att den är extremt dryg och man får känslan av att man har mycket produkt i handen när man i själva verket knappt använt något alls! Det älskar jag!


Som alla Indy Beautys produkter är denna helt vegansk och har inte testats på djur. Den är ändå väldigt mild innehållsmässigt. Det är endast parfymen som kan påverka mig i alla fall. Man känner sig återfuktad efter tvätten och huden känns lugn.Jag har sagt det förr och jag måste säga det igen, deras förpackningar och dofter är fantastiska! Se bara på den! Priset på hela serien tackar man ju inte nej till. Jag gillar över lag dessa produkter och kommer nog köpa flera av dem jag provat igen.


Just denna moussen går på endast 99:- och länken är en adlink till Lyko.se. Detta är alltså inte ett samarbete, men länken är betallänk!


Har du provat Indy Beauty's produkter?


Gillar

Kommentarer