Oppsummering av sommeren

Etter å ha hatt bloggfri i sommer synes jeg det har vært litt vanskelig å begynne igjen. Når skal jeg liksom få tid til det inni den nye hverdagen? Jeg finner vel ut av det.

I sommer har jeg prioritert å være med på å lage gode minner med barna og familien istedenfor å blogge. Det har resultert i mange gode stunder og noe mindre stress, men nå skal jeg prøve å komme meg tilbake igjen med ny (ikke eksisterende) energi og samme gamle attituden for livet - vi gunner på som bare det, ingen hvile å få her i huset.

Men, først en liten oppsummering av sommerferien :)

Sommeren har vært full av spennende aktiviteter og møter med både nye og gamle venner.

Vi startet ferien med å si ha det bra til CJ som hadde sin siste jobb dag hos oss 9. juli. Ellers ble ferien litt utsatt ettersom Alvine ble syk og vi måtte vente på legetime og testing av det ene og det andre før vi endelig fikk lov av legen til å reise på ferie. Men vi var så klare for ferie når vi først fikk dratt opp til campingvognen med fullpakket bil. Når vi endelig kom oss opp til campingvogna 5 dager etter skjema ble vi møtt av et trist syn. Det hadde blåst og regnet så mye at teltet vårt hadde kollapset og teppene våre var ødelagte og blitt muggene. Så de to første dagene ble vi nødt til å få alt ut av forteltet, vaske ned og hivd alt som var ødelagt. Vi fikk så reist på IKEA og kjøpt nye tepper til forteltet. Når alt var på plass fikk vi reist en tur til Gjøvik vitensenter. Det er jo ikke så gøy å sitte inne i vogna når det lyner og tordner så da måtte vi finne på noe annet.

Vi har fikke fått gjort alt som sto på listen over aktiviteter vi ville gjøre i sommer, men vi har gjort en del. Vi har vært på sykkelturer, spist masse is og hatt en del besøk i campingvogna av både venner og familie. Tangen dyrepark ble besøkt og vi har sovet i telt på trampolina, hatt vannkrig, badet i basseng og lekt i sprederen. Vi har vært på piknik og gått på museum, vi har blitt bedre kjent med nærområdet vårt og vært på stranden og bygd sandslott. Kaker og is har blitt lagd og vi har vært en tur på biblioteket. Spadag på badet med ansiktsmasker og boblebad var veldig gøy. Vi har spilt mye fotball. Istedenfor å dra på skattejakt og stolpejakten har vi heller vært på tur på jakt etter pokemon. Vi har tatt familiebilder hos fotograf og tegnet og malt med ungene. Oslo ble besøkt når vi tok turen til "tante" Sarah og "onkel" Robin for å møte deres lille. Det var kjempe kos. Vi fikk ikke tatt en tur til Losby eller Lørenskog. Og det nærmeste skogstur vi fikk gjort i år var å leke i hagen. Det kjedeligste (for ungene) vi gjorde var å kjøpe en ny bil. Det er en historie i seg selv, men den dropper jeg nå. Utenom det har sommeren vært full av morsomme ting og vi har skapt mange nye minner.

Vi avsluttet den siste uken av ferien vår med å bli "4 barnsforeldre". Lene kom til oss for et par uker siden, og skal være hos oss frem til slutten av juni. Hun skal gå på videregåendeskole her og lære seg norsk. Det er veldig spennende. Så nå sjonglerer jeg to barn hjemme, ett barn på barneskolen (som ikke skal gå på SFO) og en ungdom på videregående skole, samt alt annet som trengs frem til april. Rett og slett en ny hverdag. Heldigvis har jeg blitt veldig mye bedre, men det henger litt igjen nå og da, men det er levbart. Det hjelper ekstremt mye at Ravn og Lene kan ta bussen til skolen rett utenfor huset vårt og at de kan gå av der på vei hjem også. Ravn synes i hvertfall det er ekstremt stas å få ta bussen til og fra skolen.

Som om vi ikke hadde nok å drive med så skal jo Ravn også gå på fotball og dansing et par dager i uka. Tom Erik skal spille fotball selv 1-2 ganger i uka og være trener for Ravn, jeg skal ha en venninnekveld i uka og studere til noen eksamner jeg skal ta opp (fra et studie jeg startet på når jeg var gravid med Brage). Ungene skal følges opp, lekser leses og norsk trenes. Vi må jo tross alt ha litt prosjekter gående.

Håper alle har hatt en strålende sommer og at hverdagen går bra for alle <3

Liker

Kommentarer