Header

Före och efter

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Före

Efter

Likes

Comments

Före styling

Efter styling

Likes

Comments

Är ni klara med era julklappar? I år är jag tidigare än vanligt. Bara några enstaka kvar. Slog in några igår, i år går temat i natur. Stilrent och snyggt!

Likes

Comments

Hallå där! Då var mitt allra första inredningsprojekt klart. Det var rätt klurigt eftersom det inte fanns så mycket och utgå ifrån och jobba med. Det han hade var väldigt blandat och väldigt lite möbler. Sen har man ju alltid en budget och utgå ifrån och jag försöka hålla mig till en rätt så låg budget. Hur som helst så är jag ganska nöjd för att vara första gången.

Vardagsrum - före

Soffan skulle vara kvar, fast den skulle behövas byta ut. haha. Han har en projektor framför soffan så den kunde heller inte byta plats. Vardagsrummet har vart även ett pingisrum. Men det fick flytta upp till övervåningen där det får bli nått slags spelrum i framtiden. Det var inte jätte lätt och övertala honom att det skulle BORT från vardagsrummet. Så jag tog hjälp av pappa och sambon för plocka isär och bära upp när min bror inte var hemma. hehe. Men nöjd blev han ändå när han kom hem ;)

Vardagsrum - efter

Kök - före

Köket är helt nyrenoverat men inte fått så mycket kärlek efter det. Min broder är ganska bra på att samla på sig skit och ha verktyg ÖVERALLT. Japp till och med i köket. Här kände jag direkt att lite mindre matbord ska flytta in för att fylla upp tom och tråkig golvyta.

Kök - efter

Hall - före

Hallen var tom. Den ekade verklig tom. En klurig hall att möblera då den är väldigt smal. Önskemålet var ett avlastningsbord och förvaring av nycklar. Sagt och gjort. (han har ett rum innanför detta där han har garderob där man hänger av sig jacka och skor.) Men tyckte ändå det skulle finnas någon slags krok till gäster att hänga av sig direkt när man kliver innanför dörren, men som även är snyggt när dem inte används.

Hall - efter

Jag är i helhelt nöjd. Nu drog det ut på tiden rätt rejält pga. sena leveranser etc. Men det får man nästan räkan med när man ska hålla på och beställa. Det viktigaste är att min bror är nöjd, och ja det blev han! Han blev super glad! :)

Likes

Comments

Hallå där!
Mitt första projekt att inreda hos någon annan än mig själv blev min bror.
Han köpte ett ruckel till hus och har nu renoverat det under 1 års tid. Han har dock 0% intresse för inredning så då tog jag det som ett projekt för att ”öva” inför utbildningen jag går (certifierad inredare pluggar jag).

Temat går i industri. Svart, grått & silver.

Väntar på en del leveranser som inte hunnit kommit ännu men här bjuder jag på en liten sneak av en del av köket. Det är dock inte helt klart här ännu. Hörnskåpet ska bort då det inte alls passar in i stil.

Återkommer med uppdatering och fler bilder, förhoppningsvis under nästa vecka!

Likes

Comments

Hallå där!

Kul att du hittat hit. Denna blogg har jag startat för en komplettering till mitt instagram konto spinnrocksvagen.
Tanken med denna blogg är dels för att visa före och efter bilder på mina förändringar i hem. Jag håller just nu på och utbildar mig till certifierad inredare. Men är även färdig utbildad dekoratör/Visual Merchandiser.

Jag brinner för inredning och sysslar enbart med det på min fritid. Men drömmen är att på ett eller annat sätt jobba med inredning i framtiden när jag är färdig utbildad.

Följ mig på instagram där jag kommer va mest aktiv. Spinnrocksvagen. 

Likes

Comments