Hagabadet älvstranden

Godmorgon på er!
Hade en fantastisk dag igår. Så skönt att lyxa till det med spa och koppla av på en onsdag. Själva stället i sig var rätt litet, mysigt enligt mig om det inte är så mycket folk. Det fanns några härliga saker att testa och vi unnade oss även en super god smoothie, min var med selleri, morot, banan, ingefära, äpple och spenat.
Jag vet inte om jag ärligt hade gått just dit igen då jag föredrar att kunna testa på lite fler saker samt att inte känna sig så trängd..som sagt var det ju rätt litet där inne och är det mycket folk så kan det upplevas trångt vilket jag inte tycker om när man är på spa. Men absolut en smak sak och det är ändå värt att gå dit för att testa.

Efter spat mötte jag upp finisen @franzenamanda i stan på en chailatte och massa tjejsnack. Så så mysigt!
Jag och Amanda är så lika och vi har det alltid så trevligt när vi ses. Tiden sprang iväg och runt 19 kom jag hem till min fina pojkvän som lagat middag till oss. Resten av kvällen kollade vi PH och sedan la vi oss.

Idag fyller min kära pappa 45 år. Det blir födelsedagsfirande i mängder och middag hos mina föräldrar. Hoppas ni också får en fin torsdag. :)

” P.s glöm ej min frågestund lite längre ner där ni har chans att ställa frågor för att lära känna mig lite bättre. :)))) ” #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,

Woow vilken snygg bikini! Hade velat se dina bilder i större versioner 💃🏽

nouw.com/starofusa
spiinaker
spiinaker,
Men tack snälla! Åh det ska jag försöka med framöver 😍
nouw.com/spiinaker
paamcakees
paamcakees,
Låter fantastiskt - hade också behövt lite spa 🧖🏼‍♀️
nouw.com/paamcakees
spiinaker
spiinaker,
Det var helt underbart! Visst borde man unna sig detta mer i vardagen?🤩🤩
nouw.com/spiinaker
karins
karins,

Lyyyx 😊

nouw.com/karins
spiinaker
spiinaker,

Det var fantastiskt 🤩

nouw.com/spiinaker