Händelserikt liv

Hej allihopa

Som alltid så händer det nya saker i mitt liv hela tiden. Både bra och dåliga. Vissa personer i min närhet har sagt till mig att om dom inte varit med mig och själva sett så hade dom aldrig kunnat tro det va möjligt... men jag e verkligen utsatt för allt.
För drygt en vecka sedan fick jag dödsbeskedet att min fina vän hade förlorat kampen om cancern och somnat in... 3e personen detta året som står mig bära som vandrar vidare till andra sidan. Det e tufft att bära detta...
Min äldsta dotter har iaf börjat må bättre vilket jag är så tacksam över och yngsta är snart på rätt väg med hoppas jag. Det har inneburit massa blod svett o tårar men jag har kämpat ensam i motvind trotts orken va slut.
Jag umgicks mkt med en "ny" vän och vi hade jätte kul ihop... många skratt osv... men när jag bad om hjälp tbx med en sak vaknade en annan sida hos honom. Detta har inneburit för mig rädsla psykbryt och mkt mkt mer. Nu är anmälan gjord och anmälan om kontaktförbud kommer att göras snart. Vissa andra saker aom måste ordnas först.
Att en person kan vända som han gjorde gör mig rädd för samhället o samtidigt mer förståelse för att tråkigt som faktiskt händer i vårt land.
Jag blev varnad men valde att bilda egen uppfattning.
Tack o lov visade han mig den fruktansvärda sidan fort...
Händer andra positiva saker med i mitt liv men de kommer jag inte gå ut med här... inte än iaf...
Kul att se att jag har så många läsare av min blogg. Jag är bara mig själv och följer mitt hjärta.
Jag håller på att försöka få ordning i mitt hus så jag kan börja trivas bättre snart.
Finna lite annat som måste bli klarhet i med kring detta bara.
Jag lovar att skriva snart igen...

kram på er alla...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229