SMR

Är så jävla trött på mig själv. Trött på att känna och trött på att inte kännas igen. Sfären omkring mig bryr sig bara om sig, medan jag går och oroar mig för dom. Säger jag rätt saker? Tar jag rätt beslut när det behövs? Kan jag lita på att mina val är för mitt eget bästa eller är det som vanligt för andras skull?

Jag känner ångest, vrede, besvikelse och kärlek på en och samma gång. Tänker jag på det ena så blandas det direkt ihop med det andra. Jag vet att jag duger, även om jag gör fel. Jag vet att alla andra gör fel, likadana som jag. Ändå tillåter jag mig inte att göra dem och verkligen inte att förlåta mig själv om jag nu fuckar upp allt och gör dem ändå.

Människans språk är så jävla primitivt, ingenting går att beskriva i ord. Allt jag får fram är att jag är en klimakteriekärring som bara pratar jag jag jag. Men jag vet att det inte handlar om mig. Det har det aldrig gjort. Det handlar om känslan som är inom mig. Mina känslor är inte jag. Mina känslor skapas av allt omkring mig och byggs sedan ihop inom mig. Det är därför jag alltid försökt skärma av omvärlden, för jag känner allt så jävla intensivt. Det är så jävla jobbigt att ens tänka på det. Nej, det är inte "välkommen till vuxenlivet". Det är min personlighet, det är sån jag är och alltid har varit. Jag har bra självinsikt. Det har kostat mig ofantligt mycket att ta reda på det, men jobbet är gjort.

Nu har jag bara resten av livet på mig att göra det andra jobbet: Att stå ut med mig själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter några varma dagar så släppte äntligen trycket och sommarregnet kom äntligen, lite som en befrielse.

Mitt huvud blir alltid fylld med tryck när solen gassat på i några dagar, när trycket sedan släpper så får jag ofta en huvudvärk som kan jämföras med migrän. Inte jättekul men än dock en typ av befrielse.

Idag är jag hemma från jobbet då jag mest troligt blivit halvt matförgiftad. Antingen det eller någon bacill, vem vet. Håller mig nog hemma även imorgon.

Likes

Comments