känner inte länngre för att vara kavr på den här, jag ska fortfarande vara på nouw så följ mig på den istället :D, har inte gjort något med den än så länge, men gjorde den igår..


Mitt namn är egentligen Liv, men vill byta till Max så japp. just so u know.


Nya bloggenMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nä jag känner att jag behöver uppdatera min blogg lite oftare, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. 

det händer inte så mycket mer, vi har börjat skolan (so what) 
vilket är det värsta jag vet, det är inte så att jag tycker det är drygt för att vi jobbar och sånt. utan för att jag seriöst hatar lärarna där. dom är såååå dryga och en är ett pervo. 😡 
Och mina bästisar har bytat skola, så jag har ingen att vara med.. förutom några killar som luktar svett..
och hela skolan är en kotte skola. Och jag är inte waldorf och jag tänker inte bli det så nä, jag passar inte in på den skolan. 

Och mina föräldrar bryr sig inte om om jag mår dåligt på den skolan för dom tycker det är en bra skola med det är det fanemaja inte.

Sjut mig 👋🔫


Likes

Comments

Detta är ju helt jävla sjukt! Min bästa kompis som är sjukt fin, världens bästa och hur jävla snäll som helst! Får anonyma frågor på askOch hon som redan mår dåligt får det igen! Hur tänker folk? Mår dom bättre att att trycks ner på folk, och jag vet hur det känns då jag nästan har gått igenom samma sak förutom att, en anonym skrev bög till mig och sånt.
Men iallafall så vet jag hut det känns och det är fan inte kul. Bara ge upp innan vi får reda på vem du är och du får några käftsmällar! Eller så gör karma något. Ge upp ✋


Likes

Comments

🌟Den här texten är gjord av Erika🌟
Och för andra gången klistrar jag in en text från henne! men erkänn att dom är bra.

~N-egerboll är bara en bakelse, finns ingenting rasistiskt i det.''

Stöter ofta på den kommentaren, att n-egerboll bara är en bakelse. Det är en bakelse, men är det verkligen så bara? Det finns ett väldigt rasistiskt ord i bakelsens namn, ett ord som har förtryckt mörkhyade i evigheter, och som gör det än idag. Vill du verkligen stötta rätten att sprida förtryck? Vill du verkligen stötta rasismen? När en stöttar rätten att få säga n-egerboll, så stöttar en rasismen, och är där med en förtryckare. Och detta är inte att göra en höna av en fjäder, detta är att förstå rasismen, detta är att inte tolerera att förtryck sprids. Nolltolerans mot rasism och förtryck.

''Förr i tiden sa folk bara n-egerboll.'' Betyder det att vi som lever nu, i den nya tiden, ska ta efter rasismen, förtrycket från förr? Det är ju absurt. Det där argumentet håller ej.

N-eger är ett ord som användes för att benämna mörkhyade slavar. Förr i tiden, så ansåg nämligen folk att mörkhyade var ointelligenta människor, som inte vara värda någonting, som förtjänar att vara slavar och säljas som handelsvaror. Så, mörkhyade människor blev kallade n-eger för att de inte ansågs vara lika intelligenta eller lika mycket värda som vita människor. Detta är rasism, detta är förtryck, på hög nivå. Önskar så att vi kommit ur det stadiet, att folk slutar sprida och legitimera förtrycket.

Det finns alltså två ord i bakelsens namn. N-eger, som är ett förtryckande ord mot mörkhyade människor, och boll, som inte är ett förtryckande ord. Ska detta ord verkligen få spridas? Ska miljontals människor behöva lida av förtryck? Nej, detta måste få ett slut. Förtryck är inte okej någonstans. Förtryck så som rasism, sexism, homofobi, djurförtryck, ageism, osv, måste få ett stopp. Och en säger att en hatar förtryck, men stöttar ändå rätten att få säga n-egerboll? En stöttar ändå rätten att få sprida ett ord som _skadar andra människor_? Då är du ingen människokämpare. Då är du ingen förtryckhatare. Varför inte bara säga chokladboll, istället för att sprida ett rasistiskt ord? Chokladboll är inget förtryckande namn på en bakelse, och det är myyycket bättre att säga det. Jag stöttar verkligen inte rätten att få sprida förtryckande ord, verkligen inte. Även fast en inte tänker på vad en säger ''Äh, jag menar inget illa med att säga n-egerboll'', så spelar det ingen roll, för en förtrycker ändå. Människor kommer till skada, människor lider, DAGLIGEN, på grund av förtrycket.

Om du är en av de personer som säger n-egerboll, istället för chokladboll, så hoppas jag att du tar dig en funderare, och tänker om. För det är faktiskt så att du sprider förtryck. Och vad din tanke än är med att säga n-egerboll, så är det fel, oavsett vad.

Likes

Comments

Jaha, då är man i Sverige igen, Gud vad kallt det är här, grått och bruna färger är det överallt, och så är det nästan hela tiden i Sverige. Usch fyfan vad jag saknar USA, jag va där i två veckor och det regnade en dag, och en natt.
Den varmaste dagen var i fredas eller torsdags då det var 93 F.
Det ända jag saknade i Sverige var min familj och mina vänner❤️

Fråga mig något på ask, för jag har supertråkigt. Heter Z483.Alla bilder är tagna av mig, mellan Boston ovh Frankfurt. Och det sär måsta vara precis innan Frankrike ( dom med solnedgångarna)

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge men har varit jävligt upptagen. Plus jag har inte haft internet. Men aja. Jag var på six flags idag, det var lite sådär, skulle gärna velat göra det på en lite kyligare dag.

Likes

Comments

Jag är nu framme i Boston, så himla mysigt här.
Det var faktiskt nära att jag inte skulle komma in i USA.. Pallar inte förklara varför.
Efter min faster hade hämtat oss så åkte vi till McDonalds och köpte mat, och Fyfaaan va billigt, 4$ för en cheeseburgare, en stor pommes och en mellan Coca Cola. Nu ska jag sova :) om jag kan.
Likes

Comments

ungefär 15 mil  kvar nu, det kommer ta en timme ungefär.
Sitter och lyssnar på musik och tjuvlyssnar på folks samtal 😏 vilket inte går bra eftersom jag har musik igång.
Detta tåget har bättre internet än vad vi har hemma. HAHA, eller jag tror det, papsa säger att det har blivit bättre efter vi köpte nytt, men jag tror inte på honom.. 
Biljett hålslagare personen har inte kommit för att ta min biljett.. och jag ska snart av. B)

Aja, jag lyssar på det hära..


Likes

Comments

Då är det dags att åka till Stockholm.. Så jag sitter här på Hässleholms tågstation och vänster på tåget, som är försenat. Har bara zoo godis en solo tidning och Coca Cola som jag kan dela med Johan, men inte fan känner jag någon Johan.

Likes

Comments