Ja alltså, nu har även jag hamnat här, den där punkten i livet där man inte vet varken ut eller in..
Vad ska jag göra nu? Vad vill jag verkligen jobba med?

Mitt liv just nu är fan bara skit, ja kalla mig en gnällspik osv men det har fan inget innehåll..
Jag jobbar varje helg, alltså varje helg, är ledig om jag har tur någon vardag i veckan, annars jobbar jag varje dag, tjänar dåligt så han ändå inga pengar, har aldrig tid att umgås med mina vänner, min familj och jag kan aldrig åka någonstans för jag måste jämt jobba. När jag väl är ledig så är jag så trött och slut att jag inte orkar göra något..

Så ja, vad fan ska jag göra nu? Vad ska jag göra med mitt liv?
Att få ett heltidsjobb mån-fre är helt omöjligt om du inte har en utbildning för så är inget värd.. Så man måste ha två tre olika jobb för att få livet att gå runt.

Jag vill bli förskolelärare men då måste man plugga, jag hatar skolan, har jag alltid gjort, jag har så svårt för att plugga.. Så jag sitter fast i livet..
Ja ni kanske tänker att "vill man något tillräckligt mycket så gör man det ändå" ja lätt för er å säga, men jag är helt slutkörd, jag kan komma hem efter jobbet vissa dagar och jag bara bryter ihop, jag däckar i sängen av utmattning i tårar och vill bara bort från livet.
Vad ska jag göra för att får ordning på det här, vart fan börjar jag?!

Snälla hjälp mig någon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger här i sängen mitt i natten och funderar på vad jag vill göra i livet osv, ni vet sånna där tankar man får när man inte kan sova.
Hundar.
Jag har alltid älskat hundar. Jag är allergisk mot hundar, men har ändå haft hundar, eller ja mamma och pappa har en varsin hund och dom hundarna är det bästa jag vet. Så nu när jag äntligen fått en egen lägenhet, förstahand och allt så vill jag inget annat än att ha en egen hund, som bara är min och ingen annans.
Men en hund är ett stort ansvar, det vet jag, en hund kostar pengar, den tar upp mycket tid, och jag jobbar väldigt mycket så just nu kanske en hund inte är så lämplig att skaffa, men inom en snar framtid ska jag köpa en hund.
Men vet ni vad som tar emot mest? Vad som känns jobbigast med att skaffa en hund, inte att träna den till att bli rumsren, plocka upp bajset, att den hårar osv. Utan det är att jag inte vill eller våga gå ut med hunden på kvällarna när det är mörkt, HUR JÄVLA SJUKT ÄR INTE DET?!
Hur sjukt är det inte att en av mina drömmar stoppas av att jag är rädd för er män?! Jag är rädd att jag ska behöva möta er en kväll när jag är ute och rastar min hund, jag är rädd att ni ska hoppa på mig, våldta mig, misshandla mig, kanske till och med döda mig.
HUR JÄVLA SJUKT?!
Som sagt så har jag två hundar, mina föräldrar har det. Jag är hundvakt åt dom ibland och då blir det kvällspromenader, dom är inte roliga, dom är hemska, jag avskyr dom, varje gång önskar jag att min hund inte behöver kissa innan läggdags. Vad är det för jävla tänk från en hundägare?!
Men det är erat fel, ni män ligger till skuld för det.

Jag vill inget annat än att skaffa mig en egen hund, men jag låter mig stoppas för att jag vill inte ta risken att bli ett av era offer, jag vill inte ta den risken. Jag vill inte utsätta mig för extra kvällspromenader än vad jag behöver.

Allt det här är bara sjukt, EN SJUK JÄVLA VÄRLD som vi idag lever i, som jag kanske en dag ska uppfostra mina barn i. Vem vet, ni kanske stoppar min dröm om att få barn också, för att jag inte vill att dom ska gå runt och vara rädda för att ni män en dag berövar dom från livet. Både fysiskt eller psykiskt.

Även om jag har hund eller inte så är jag rädd för er, jag kommer nog alltid att vara det.
Jag skyller på er alla även om bara några av er faktiskt är farliga så måste jag se er alla som ett hot mot mig och mitt framtida liv.

HUR JÄVLA SJUKT?!

Likes

Comments

Alltså jag är lite av en bok nörd, älskar att läsa!
Men nu är det så att jag har precis läst ut en bokserie på tre böcker som jag till en börjar var helt såld på, dom har även gjort filmer på två av böckerna.
Meeeeen, nu är det så att i sista boken så dör huvudpersonen, hur fan tänkte författaren då? Då man skrivit tre as bra böcker tills man läser slutet, också dör huvudpersonen bara, hur kan man göra så?
Jag blev så sjukt arg när jag läste den att jag knappt ville läsa sista kapitlet, alltså är man så nördig och inne i en serie så tar det fan knäcken på en..
INTE OKEJ!
Jag är så arg att jag knappt vet om jag vill se dom sista två filmerna, vet inte om jag kommer att klara av det utan att få ett utbrott eller två..
Inte bra, jag kanske är för nördig för mitt egna bästa..
Tror jag ska ta å kolla på första filmen igen så jag kanske blir lite positiv!

Likes

Comments

Hejsan,
Kände att det var dags för en ny blogg, en ny start så att säga.
Jag är väl ingen mästare på att blogga men ska göra mitt bästa.
Jag kommer väl använda denna blogg lite som ett ställe där jag kan skriva av mig om allt som har med livet att göra.
Hoppas att ni trycker om den! (:

Likes

Comments