Postad i: 2018

Nytt år och chansen till en ny start. Vi är många som har står här i slutet av året och lovat oss själva att nästa år så ska vi minsann... men först är det kanske viktigt att faktiskt förstå var man står, hur man hamnade här och vart är det egentligen man vill?

2017 har varit händelserikt och fantastiskt. Både jag och min man har bytt arbetsplats. Vi har renoverat på landet. Vant oss vid att vara fyra i familjen. Åkte på semester till Kapstaden. Jag har pluggat affärssystem och drivit inredningsprojekt. Vi har renoverat och sålt vår lägenhet i stan och köpt ett radhus mellan hästhagar och hav. Vi har skolat in barnen på ny förskola. Jag gjorde en ögonlaser och började investera i aktier. Listan är lång på roliga saker som hänt, men allt detta har också varit tufft och jobbigt, vi skulle kanske så här i efterhand avstått från några av de projekt som vi förtog oss. Efter en otroligt intensiv höst för oss båda på jobbet har det varit skönt att landa i lite julledighet och ladda batterier för att ta oss an 2018 med motivation.

Under 2017 upptäckte jag att jag tycker att det är fantastiskt kul med ekonomi och aktieinvesteringar. Jag upptäckte också att jag saknar träning och att läsa böcker. Så om det är något jag skall prioritera under 2018 och genom bloggen vill jag dela mina lärdomar och insikter och få möjlighet att inspireras av er läsare.

Så 2018 skall få gå i ett lite lugnare tempo med fokus på familj, ekonomi, bokläsning och yoga. Vad skall bli era fokusområden 2018?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments