YouGov byter premieshop mot presentkort

Vi på YouGov vill förbättra belöningen till våra panelmedlemmar och vi har förstått efter utvärderingar med er att ni efterfrågar presentkort. Vi är därför riktigt glada över att kunna meddela att du från och med den 15 december kan lösa in dina poäng i presentkort.

Presenkortet

Vi har inlett ett samarbete med Huuray! som ger dig som panelmedlem möjlighet att välja mellan presentkort från fler än 100 olika butiker, webshops och upplevelser. Vad sägs om pizza från Onlinepizza.se, musik, film eller spel från Oneplay.com eller CDON.COM, skönhetsprodukter från The Body Shop, nya kläder from Nelly.com eller Zalando eller kanske ett biobesök eller ett SPA-besök? Det finns många möjligheter!

Vänligen observera att poängshoppen stänger den 15 december!

Alla poäng som du har sparat ihop till tar du självklart med dig och du kan lösa in dessa i presentkort. Om du sparar till en specifik vara/produkt i poängshoppen så ska du komma ihåg att lösa in dina poäng innan den 15 december. Efter detta datum stänger vi poängshoppen.

Jag har länge tycket att YouGov med sin stora premieshop varit så bra. Nu byter de till att enbart kunna växla in poäng mot presentkort från Huuray. Framgår inte hur många poäng som motsvarar 100 kr så det återstår att se hur prisvärt det känns att fortsätta med undersökningarna. Kanske ska vara glad att jag löste in de festa av mina poäng nyligen då innan premieshopen stängs eller att det jag ville ha tar slut. Kanske blir att samla till upplevelsepresentkort att ge bort i present framöver, beror lite på hur mycket poäng man måste få ihop.

Gillar

Kommentarer

Homewithdesign
Homewithdesign,
åh vad bra 👏🏻 fina saker i presentshoppen men man behöver så många poäng !
nouw.com/homewithdesign
ANNA
,
Jag tycker det kändes som lite "underliga" butiker man kunde välja presentkort hos. Jag hade helt missat att de ska stänga shoppen, trodde de skulle ha både ock...
sparsessan
sparsessan,
Ja jag håller med, konstiga butiker och synd att ta bort hela premieshoppen. Tror att de kommer att förlora mycket folk efter detta 😕
nouw.com/sparsessan
ANNA
,
Vet inte om de kommer att förlora folk på det, många kanske gillar detta nya bra med. Jag gillar absolut presentkort men här var det inte många intressanta man kunde välja på, typ the Bodyshop å ehhh... ja Bodyshop. Muminmuggarna kostade ju 1500poäng å 200kr i butik så det är kanske en indikator. Sämre än de flesta andra som ger presentkort hos bla Superpresentkort. En bra grej är ju att de nu "måste" ta bort fraktavgiften, den var dyr i poäng... Förhoppningsvis tillkommer roligare ställen att få presentkort från. Jag brukar samla på mej exempelvis från Cervera(via Presentkortstorget, andra panelföretag) och passa på att handla fina saker när de har riktigt bra erbjudanden.