Sparar återbäring till en weekend

Jag är medlem både hos Refunder och Cashbackshopping och har samlat cashback ett tag hos båda nu. Det jag har tillgängligt är ca 1000 kr men jag väntar in över 1000 kr till varav 500 kr från expekt som jag tipsade om nyss.

I september ska jag och maken åka till Stockholm och gå på en show. Biljetterna är betalda men jag tänkte att min återbäring ska täcka hotellet, ca 1400 kr, och middag. Hoppas att allt hinner bli tillgängligt innan dess, vissa har väldigt långa handläggningstider. Hotellet har jag bokat på Hotels.com och gick då via Refunder som ger 5 % tillbaka. Eftersom jag inte betalat det än så får jag inte cashbacken förrän efter resan men då kan jag börja samla till nästa tur.

Betalar hotellet och biljetterna med mitt Norwegian kreditkort och får då 1 % cashback till flygresor där så nästa tur kanske blir utomlands. Vill inte uppmana till krediter men detta går att sätta in pengar på i förskott så jag brukar sällan nyttja krediten. Betalar man hela fakturan varje månad så tillkommer ingen ränta heller. Det är räntan man ska passa sig för då den brukar vara väldigt hög på kreditkort.

Om du blir medlem/skaffar kort via någon av mina länkar så tjänar vi en slant både du och jag.

Gillar

Kommentarer