Rensar helg

Helgen gick i rensandets tecken hemma. Efter en trevlig men lugn afterwork med kollegorna på fredag kväll så vaknade jag pigg och full av rensningslust på lördagen. Jag började med att fylla bilen med massa skräp som jag körde till återvinningsstationen. Vi var många som ville göra oss va med skräp men efter lite köande och trängsel så var bilen tom.

Hade även en kasse barnkläder som rensats ut. Tanken var först att lägga ut auktioner på Tradera då vissa kläder var oanvända och säkert hade kunnat ge en slant in men det jobbet kändes inte värt att lägga tid på så jag la ut hela kassen på Facebook i en lokal köp/sälj grupp. Jag satte ett relativt lågt pris och tack vare det (tror jag) så blev jag av med kläderna ganska snabbt. Köparen frågade samtidigt om jag inte hade några barnskor att sälja också så jag lovade att kolla upp vad som fanns och skicka bilder till henne. Lyckades hitta 4 par skor och ett par skridskor i passande storlek och köparen ville ha allihop (även här erbjöd jag ett ganska lågt pris). Så skönt att göra sig av med saker som tar både plats och energi. En liten extra slant in blev det ju också och samtidigt så kunde jag ge någon annan möjligheten att få en stor mängd kläder till ett bra pris.

Helgen avslutades med att ett par matlådor fixades med diverse rester från helgens måltider så då blev även kylskåpet lite rensat och maten togs tillvara på.

Nu är det kortvecka på jobbet (tog ledigt på fredag) så jag hoppas att min rensarlust finns kvar till kommande lediga dagar så jag kommer ytterligare en bit på vägen till mer ordning och mindre saker hemma.

Gillar

Kommentarer