Otroligt Ordningsam Oktober är slut

Så hur gick det då? Till en början så var jag jättetaggad och började med att städa köket. Det blev bra ordning och saker rensades ut men har tyvärr inte lämnat hemmet än. Lite ska ut på annons och annat ska skänkas bort. Har visserligen slängt en del också som därmed har lämnat hemmet för gott.

Sedan blev det linne och handduksskåp som rensades. Lägligt nog kom maken och frågade efter gamla handdukar som han ville ha till trasor och jag hade inte hunnit slänga säcken de låg i så de kom till en sista användning innan de blir skräp.

Har haft höstlov nu i veckan och tänkte att då skulle städandet fortsätta men de senaste veckorna har tyvärr varit mer åt otroligt orkeslösa oktober så det har inte hänt så mycket. Idag tog vi i alla fall tag i dotterns rum och har rensat ut lite urvuxna kläder och leksaker som inte används. Kläderna ska säljas eller skänkas och leksakerna hamnar på vinden tills de kommer till användning av någon annan. Lego och Barbie är ju tidlösa leksaker som kan komma till nytta även i senare generationer eller hos andra släktingar som har mindre barn.

Jag kommer att fortsätta även in i november med att försöka bli av med lite av sakerna som städats bort för målet var ju att minska på saker i hemmet. Det känns bra att ha kommit en bit på vägen i alla fall och när orken kommer tillbaka så är det bara att fortsätta städa och rensa i röran.

Gillar