Julen över men hysterin fortsätter...

Ja nu är julafton förbi. Klapparna är öppnade och många har fyllt på hem som redan har ett överflöd av saker. Tyvärr så tar det inte slut för det utan nu kommer mellandagsrean och den verkar börja redan idag på juldagen. Vi ska dessutom hinna fynda en nyårsklänning och nytt pynt inför en storslagen nyårskväll. Sen om jag inte missminner mig så brukar det även komma en januari rea.

Här har vi hållit nere med antalet klappar och valt att köpa saker vi behöver. Dottern kanske fick lite väl många paket totalt men ändå bra saker och sådant som hon önskat sig.

Eftersom många får för mycket så var Tradera snabba att skicka ut mail igår med en rabattkod på halva priset på 10 auktioner FELKLAPP17. Tror jag ska passa på att lägga ut lite där. Inte felklappar utan tidigare utrensade prylar som väntar på att säljas.

Hoppas alla haft en bra jul utan för många onödiga paket. Håll i plånboken/korten under rean och köp verkligen bara sånt ni behöver.

Gillar

Kommentarer

sparsammamamman
sparsammamamman,
Jag håller med! Man mår nästan illa av allt överflöd av prylar, mat och godsaker. Försöker hålla nere antalet klappar men motarbetas av släkten... Tänk bara på allt papper som införskaffas för att slå in allt och som sen bra kasseras efter en kväll, sanslösa mängder med skräp!!!
nouw.com/sparsammamamman
sparsessan
sparsessan,
Ja usch för allt papper och kartonger 😫. Har en säck nästan full här ändå 😱
nouw.com/sparsessan
ANNA
,
Använd allt av det som går till att slå in det du säljer på Tradera 😊 Jag fick med mej ett helt gäng bra kartonger, några rejäla bitar wellpapp och små praktiska påsar från julfirandets paketöppning, till just sådant. Varje gång jag är hemma hos någon familjemedlem får jag frågor om jag vill ha en kartong, några bra påsar osv å nästan alltid så vill jag det.
sparsessan
sparsessan,
Bra idé. Jag brukar alltid spara vadderade kuvert och återanvända, annars är vanliga plastpåsar bra att packa kläder i, bara att tejpa ihop och klistra på adressen.
nouw.com/sparsessan