Fokus på hälsa och ekonomi

Nytt år och nya utmaningar. Har inget nyårslöfte men jag tänker ha mitt fokus på hälsa och ekonomi och givetvis familjen.

Jag vill bli bättre på att planera mat vilket troligtvis både kan främja hälsan och ekonomin.

Jag vill bli bättre på att bara handla det som är nödvändigt och på så sätt spara både pengar och energi.

Jag fortsätter att rensa hemma och bara behålla saker vi tycker om och minska på allt onödigt som tar plats och energi. Kanske även rensandet kan ge lite plus i ekonomin om jag kan sälja lite saker.

Vill även bli bättre på vardagsmotion. Att ta chansen att ta en promenad på lunchen för att få lite ljus. Promenaderna till och från bussen är bra men då är det mörkt ett bra tag till. Känns verkligen som att dagsljuset behövs tas tillvara på den här årstiden och det ser inte ut att bli så kallt framöver heller. Jag vill även yoga mer då det är en träning som passar mig bra.

Jag hoppas att hitta mer utgifter att dra in på för att öka sparandet. I vår tömmer vi resekontot igen så det blir att fylla på lite nytt där igen samt fortsätta spara i fonder och bygga på bufferten lite till.

I övrigt ska jag jobba på att stressa mindre och hitta mer återhämtning i vardagen. Bättre planering bör leda till mer lugn och harmoni.

Gillar

Kommentarer