Digital rensning för att frigöra tid

​Rensar på alla plan just nu känns det som. Tittar över bloggar jag följer och väljer ut de jag verkligen vill fortsätta läsa, de som inspirerar mest. Rensar bland både vänner och grupper på Facebook, mindre nya inlägg i flödet leder till mindre tid jag spenderar där. Rensar också bland nyhetsbrev, när det dyker upp ett nyhetsbrev jag inte är intresserad av så avslutar jag prenumerationen. Det är så mycket onödigt som stjäl min tid, nyhetsbrev med rabatterbjudanden som kan locka till onödiga köp kan jag lika gärna vara utan. Andra nyhetsbrev som jag aldrig läser kan jag också vara utan, tar ju ändå tid att öppna och slänga dem.

Har den senaste tiden hittat flera nya bloggar som är intressanta som jag gärna lägger tid på att läsa men jag försöker att göra det på kvällstid när dottern har somnat. Ska försöka att låta telefonen ligga så länge hon är vaken eller möjligtvis att jag får använda den om hon spelar spel på datorn. Barnprogram ser vi tillsammans för att få en mysig stund med varandra på kvällen. Känns som att tiden vi får tillsammans i veckorna är kort och för värdefull för att inte ta tillvara på. 

Gillar

Kommentarer

ANNA,
Precis samma utrensning som jag håller på och processar 😊. Jag tar även bort gamla bilder, sparade länkar och dokument som jag inte längre frågar efter. Jag kastar appar, bilder och anteckningar som tar onödig plats i telefonen och röjer ut allt jox som samlats i datorn och mailboxarna. Jag passar på att sortera rätt saker som hamnat fel med.
www.wonderings.blogg.se