Det är viktigt med drömmar

Jag blir mer och mer inspirerad av människor som går all in för att följa sina drömmar. Jag var på en spännande föreläsning igår med en kvinna, Kristina Paltén, som hade en dröm att springa genom Iran. Hon sa upp sig från sitt arbete där hon jobbat i 18 år för att genomföra sin dröm och hon har sedan skrivit en bok och föreläser om sin resa.

Jag börjar också skapa mig en dröm om vad jag vill göra i framtiden. Jag är inte riktigt där än men jag har så smått börjat göra val som leder mig i rätt riktning. Jag har länge känt att även om jag har ett jobb där jag trivs så vill jag något mer, något annat. Jag behöver vidareutbildning och att landa helt i min dröm om vad jag vill göra men jag är på väg och jag jobbar vidare på min personliga utveckling för att komma ännu längre.

Ett första steg är att jag ska gå en utbildning som både hjälper mig i arbetet och med min fortsatta utveckling mot mitt mål.

Drömmen är att jobba med att coacha andra att nå sina mål och hitta sin väg i livet. Jag vet att konkurrens finns men det gäller att hitta ett sätt att sticka ut från andra så finns det chans att jag ska kunna leva min dröm.

Vad drömmer du om eller lever du redan din dröm?

Gillar

Kommentarer