Billigt mobilabonnemang

Gillar verkligen mitt mobilabonnemang från Vimla . Nu har jag värvat en till användare och är nere i 60 kr/månad. Jag har 2 GB data/månad (fick även 20 GB extra vid registrering). 60 samtal och 600 sms/månad, allt som inte används sparas till nästa månad så just nu har jag över 31 GB data, 132 samtal och 2363 sms. Som ni ser är jag ingen storanvändare av mobilen så minsta abonnemanget räcker gott och väl. Behöver man med surf så finns det upp till 22 GB/mån för 100 kr/mån i 4 månader och sedan 250 kr/mån eller om du vill ha fria samtal och sms 300 kr/mån. Ett bra tillfälle att teckna ett större abonnemang de första månaderna för att sedan byta till ett mindre, kanske hinna spara på sig lite surf under de 4 månaderna. Du kan när du vill ändra ditt abonnemang och det är ingen bindningstid eller uppsägningstid så jag kan bara se fördelar här. Vimla är en del av Telenor så det är deras nät och jag har inte upplevt några problem med täckningen trots att jag bor på landet. Kika på deras täckningskarta för att veta hur det ser ut där du bor.

Om du registrerar via min länk så får du ytterligare 10 kr rabatt/månad så 90 kr de första fyra månaderna och sedan 240 kr (eller 290 kr med fria samtal och sms). Även jag får 10 kr rabatt för varje person jag värvar med min länk och du får en egen länk för att värva vidare när du tecknat ditt abonnemang. Rabatten gäller så länge personerna du värvar har kvar sitt abonnemang.

Jag är i dagsläget nere på 60 kr/mån (ordinarie pris 100 kr/mån) under mina första 3 månader med halva priset betalade jag 40 kr, 30 kr och 20 kr. Mitt mål är ju givetvis att komma ner till 0 kr så jag hoppas att kunna locka fler att byta till Vimla.

Gillar

Kommentarer