Billigare träning

Jag har till och från tränat på gym men känner alltid att det kostar allt för mycket mot för hur mycket jag nyttjar det. Går i princip bara på pass också så jag har försökt träna hemma istället. Problemet är då istället att det inte finns några fasta tider och ingen som peppar så då blir det ännu mindre träning. Jag promenerar en del men känner att det inte riktigt räcker.

Då hittade jag reklam från den lokala gymnastikklubben som erbjuder massa pass. De har bra utbud med både yoga, gympa, styrka, core, zumba m.m. och de har även familjeträning, ett pass för barn och föräldrar tillsammans och det ville dottern vara med på.

Priset då? Jo för endast 650 kr/termin (=1300k kr/år) så får jag gå på så många pass jag vill och för dottern så får jag betala 100 kr/termin så får hon vara med på familjeträningen. Både familjeträningen och ett gympapass i veckan är dessutom i gympasalen vid dotterns skola dit vi har kanske 500 m. Övriga pass är i lite olika lokaler inom 7-8 km radie så då får jag lov att ta bilen men har hittat minst 1-2 pass som kan vara värt att åka till.

Nu har jag inga ursäkter till att inte träna längre och det känns bra. På måndag kör det igång och då ska jag köra mitt första pass tänkte jag.

Gillar

Kommentarer