Avicii - Introvert och kanske högkänslig?

Som många andra så blir jag givetvis illa berörd av Tim Berglings tragiska bortgång. En så otroligt begåvad ung man som älskade att göra musik. Tyvärr så blev kraven för stora för en introvert och kanske även högkänslig kille. Att det inte räcker att säga nej jag vill inte mer, jag klarar inte av detta. Att ändå tvingas fortsätta uppträda och upprätthålla en fasad som han så ärligt säger att han inte kan hantera längre.
Jag såg dokumentären härom dagen och jag har följt lite vad som skrivs i pressen. Jag blir så ledsen och vill bara gråta. Så tragiskt att det ska behöva gå så långt så att en människa inte orkar leva längre. Det är svårt att vara introvert i en värld som kräver ett extrovert beteende. Att behöva ta till alkohol för att klara av att göra sitt jobb. Så ska ingen behöva ha det och jag önskar verkligen att andra i hans närhet hade kunnat inse det i tid. Han bad ju verkligen om hjälp och om att slippa fortsätta uppträda.
Brukar inte känna så starkt och reagera så kraftigt på människor jag inte känner men detta går inte att undgå och jag lider verkligen med hans nära och kära. Vi måste få låta alla vara den dom är och inte ställa för höga krav på andra.
Jag hoppas att Tim fått den frid han önskade men jag gråter för att det behövde sluta på detta sätt.

Gillar

Kommentarer

Frugratis
Frugratis,
Det är tragiskt att vissa verkar ha sett honom som en kassako som skulle ge dem rikedom istället för att låta honom göra det han älskade på sina villkor.
nouw.com/frugratis
sparsessan
sparsessan,
Ja eller hur? Hur kan man utnyttja nån så för egen vinning? Nån som uppenbarligen inte ville 😢
nouw.com/sparsessan