gratis

Innehåller reklam och annonslänk för under nämnda företag

Mycket intressant tycker jag😃
Om man köper 3 stycken förvaringslådor får man den biligaste på köpet 22-26 februari på Clas Ohlson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varje

God morgon fina läsare hoppas att ni mår bra. Jag känner mig trött eftersom sovde jag jätte dålig 😨Jag har problem att somna tidigt och vaknar tidigt, jätte jobbigt😨Som tur är det torsdag idag, bara imorgon och sedan är jag ledig. Det är kallt ute och det finns mycket snö fortfarande, nu är det vinter för riktigt!
Igår ville göra undersökningar på kvällen men jag inte orkade. Jag lagade mat, en jätte god italiensksoppa, jag gjorde ett inlägg igår. Om man vill äta bra och hälsosam behöver  man inte mycket pengar, det räker att köpa bilkiga råvaror och använda fantasin.
Efter jobbet ska jag hem och idag behöver jag inte laga mat, jag är så glad. Jag har mat kvar från igår😃Jag kommer att göra ett par samtal och hoppas undersökningar.
Vad händer för er idag?

Likes

Comments

Mat

Idag gjorde jag en Italiensksoppa med linser, krossadetomater, vitlök, lök, purjolök, chili, persilja, morötter, potatis, broccoli, olivolja, korv och friterade bröd. Jätte gott och mycket billig! korven hade jag kvar från lördags, brödet skulle jag också använda annars risken var att slänga den men jag slänger igen mat.Grönsaker köpte jag på Willys och linser också och betalade väldigt lite.

Likes

Comments

rabatter

Innehåller reklam och annonslänk för under nämnda företag

Tusen tack Sarah  för tipset❤
Sarah tipsar att man hittar plagg för mindre än 100kr på
Jag tittade själv och det är faktiskt så.Vi pratar om massa fina saker Länk

Likes

Comments

Varje

Godmorgon fina läsare hoppas att ni mår bra. Jag hade problem att somna igår😨Jag ska inte dricka kaffe och hoppas att det hjälper. I förut kunde jag dricka kaffe och somna utan problem. Det är kallt ute och det finns snö, en riktig vinter.
Jag lagade mat igår och jag ville göra ett par undersökningar men jag inte hade tid. Vi få se nästa dagar. Tyvärr när man jobbar heltid och har inte flex tid, finns inte så mycket tid för annat. Hoppas igen för gratis utdelningar. Mitt paket med gratis gåva från Lancôme  från Åhléns har kommit. Jag ska hämta den så fort jag kan, den är en present till mamma❤
Vad händer för er idag?

Likes

Comments