Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min sista helg på semestern styrde jag kräftis hemma i Falun tillsammans med vänner både från Uppsala och hemifrån - det blev såååå lyckat och var verkligen det bästa avslutet man kunde tänka sig på en lång semester. Vi blev ett glatt gäng på 20 pers - fick tyvärr ingen bild på alla men har alldeles för många suddiga videor sparade från helgen. Trött och ångestfylld (haha) packade jag ihop mina grejer och åkte tillbaka för jobb i Uppsala i måndags igen.

Likes

Comments

Jag har ätit massvis med god mat, börjat cykla mountainbike, umgåtts med vänner & bror min, och tagit det så lugnt att jag ibland varit uttråkad till döds.

Likes

Comments

Hämtade den här lilla busungen i söndags. Hon är en yorkie, 10v gammal och heter Stella. Känner mig som en småbarnsmamma då man måste passa upp på henne exakt hela tiden - men vad gör det när hon är världens sötaste. <3

Likes

Comments

​Sen senast har jag: Gått på vårbal, firat min kusins & min brors student, varit på Håkan i Sthlm och firat midsommar. 

Puss

Likes

Comments

​I förra veckan åt jag och pappa middag på Tegelbacken, Det är en av Markus Aujalays resturanger, från Sveriges Mästerkock ni vet? - Carpaccio på hälleflundra, grillad piggvar med kronärtskocka och tortellini med citronsmör och parmesan stod på meny. Allt var helt suveränt! 

Likes

Comments

I fredags var jag och mamsen på utställningen för kungliga brudklänningar på slottet - så vackert! Klänningarna är gjorda av bland annat Ida Sjöstedt, Versace och Elie Saab... Rena rama konstverken.

Efter utställningen gick vi och käkade lunch på hawaii poké på mästersamuelsgatan, ett pyttelitet skrymsle som har blivit svinpoppis på foodora haha. Var helt ok men går inte alls upp emot det som fanns i USA, där kryllade det av poké-ställen!

Likes

Comments

Instagram@emmaspals