Ska precis åka från station nu till min smash brother Lucas. Det blev lite strul med mitt busskort en timma tidigare så jag var tvungen att vänta till efter 16.00 innan det började funka. Lite jobbigt, men är på väg nu!
Idag var det ganska chill i skolan, inte så mycket att göra och så var det musik! Efter skolan stack jag till Erik och vi spelade melee och jag stack lite för sent från honom, så jag var tvungen att gå snabbt till station och hinna precis med att gå på bussen och så hör jag att jag inte kan åka med mitt kort förrän efter 16.00... Men lyckades döda tid på kungsmässan med Jullö👍
Det var min dag hittills och ni får ha det så bra och kasta inte gula snöbollar!


Underifrån walla

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Aa men vafan, det har varit lanbit de senaste dagarna, så jag hade inte riktigt tid med att blogga då, eller snarare lust😂 men nu så!
På lanbit vat det riktigt kul ska kag säga! Träffade Albin och Jonte från Helsingborg och killarna här i kba. Vi satt alla på samma rad och jag träffade dessutom min gamle vän Adam och min smash brother Lucas som jag för övrigt ska hälsa på imorgon.
När man var på lanbit kunde man bada i simhallen några hundra meter bort och det gjorde jag och Albin under andra dagen. Riktigt skönt var det och det är ett tips till er som ska kaka länge; det känns jävligt gött att göra det eftersom man känner sig fräsch då. Hursomhelst, vi var där och badade och bastade som riktiga finnar! Nä men det var det bästa, sen skulle jag fylla på mitt lager på lanet och sedan spela en massa timmar till.
Det var ungefär så lanbit var, spela, äta, sova lite och spela mer. I fyra underbara dagar! Sen kom man hem till verkligheten och man ba, det här var ju tråkigt. Men livet e gött.
Idag var jag på min sista teaterlektion ever. Ska sluta och aao, det var inte så tårfyllt som jag kanske trodde, men jag kommer ju självklart ha kontakt med några av dem, men jag kommer sakna måndagarna lite grann...
Det var la allt för mig idag och bjuder på en bild med backslick 😂👍 ha det bra och försov er inte!

Likes

Comments

Jajamen, nu ska jag göra en comeback så de bara smäller om det walla! Inte bloggat på en vecka och därför känt mig lite dum som bara slutade utan att säga något. Men nu vet ni hur det har legat till så nu tänkte jag börja igen!
Idag är det onsdag och idag händer en del saker: lanbit proviant skall köpas och jag ska förhoppningsvis dra till Simon för att vara me gött häng! Kommer bli en fett rolig dag, walla Valborg!
Har bytt rum för ett par dagar sen och jag kan bara säga att jag älskar det! Sover gott där och det är liksom en fresh restart. Kanske därför jag började blogga igen😂 för tillfället är det ganska stökigt och jag har inte alla möbler där heller, men det kommer med tiden och mitt rum kommer bli Marcus nya lya!
Gjorde min teaterpjäs också samtidigt som rumbytet och jag kan säga att det bara blev perfekt! Det var roligt och härligt att spendera lite extra tid med teatergrapparna då jag kommer sluta i teater nu😕 men alla gör sina egna val och det här är mitt val.
Nåväl, ni får ha det underbart och önska mig lycka till med min restart!

Likes

Comments

Felstavat men jag bryr mig inte, för de e så man uttalar ordet! Jag skrev pjano eftersom jag ska ha piano lektion nu med Björn. Skulle egentligen ha övat som en apa under lovet, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig... Jaja, det ordnar sig.
Har börjat träna igen! Den ni! Och länge ska det hålla på den här gången, inte bara i några veckor, utan heeeela tiden! Hoppas bara att jag håller det nu😂
Annars är livet gött, vädret är bra och allt flyter på! Så ni får ha de så bra och kolla inte på fiskarnas vattenpöl!

Likes

Comments

Påskharen kom inte imorse till oss, så är lite småledsen över det :c men mormor ska ropa efter honom efter maten! :D
Nåväl, firar påsk hos morföräldrarna idag och de blir grillat så jag har tur som är hungrig ^^
Under veckan har lite grejer hänt, blev bland annat våldgästad av Calle o Axel och så har Erik kommit förbi lite oväntat. Men det är bara kul när folk kommer lite hur som helst, bara att de kanske inte uppskattar att det inte är städat hos mig, ändock var det trevligt och jag hoppas de ursäktade stöket!
Lovet e snart slut och livet är gött, vi har typ 20 grader med sol här och man ba mmmmmmmmmmm... Nu hade jag tänkt snacka med släktingar så ni får ha en så in helskotta bra påsk så säger vi hej då!

Likes

Comments

Yepp, har mitt lov nu, ska leva som bara den nu! Hittills har jag ba spelat LoL o melee typ, men de e Goa grejer de!
Är med tfc och venne, bloggar där med? Kanske gör/gjorde en videoblogg me dem och det var la helt ok. Men vi är ute och kör lite parkour och har lite sköj.
På lovet vet jag inte vad jag ska göra :/ spela mer LoL och melee? Jo, de blir bra så👌
Annars så är det inget mer intressant jag har att berätta, livet på topp och det fortsätter uppåt! Så ha det bra och skjut inte ekorrar!

Likes

Comments

Snart äre dags för looooov m8. Men är fortfarande fast inom skolans väggar och skolka tänker jag inte göra! Palla skolka, missar massor av studietid vilket är ganska hög prioritering av mig.
Blev preliminärantagen på mitt förstahandsval :DD liten glad pojke här
Ooooch sen blire LoL och parkour ikväll! Blir ju bara braeeeee walla
Men ha de bra och skjut inte påskharen!

Likes

Comments

Så idag hade man nationella prov och jag tyckte det gick tillräckligt bra för C, vilket är bra tycker jag. Men det var trevligt tycker jag, gillar ju fysik :)
Var med Erik hela förmiddagen och vi spelade melee och han wrecka mig lite ganska jättemycket, men ja wrecka honom lite också 👍 sen vare LoL med de andra och aao, inte så mycket mer. Blir nog en skön dag imorn, onsdag är oftast sköna, eller näh, blir jobbigt imorn, men så äre!
Ha de bra och lukta inte på älgarnas träd!

Likes

Comments

På föregående inlägg har min käre, dock aningen irriterande, tvilling skrivit. Men min dag har varit bra, lite seg, men ändå bra. Gick på möte med schools out-gruppen och jag blev väl informerad där. Det verkar vara ganska chill att jobba med dem och att kunna få större möjligheter att uppträda gör det bara bättre!
Igår skulle jag börja på min självbiografi, eller bok eller vad du vill kalla det... Hursomhelst blev det inte av, utan jag tänkte vad jag skulle ha med i den. Själva boken och bokens titel får ni veta när boken är tryckt och färdig! ;)
Men ni får ha det bra så länge och sno inte mormors hattar!


Lämna mig inte pls

Likes

Comments

Hej gurls und bojs, i've missed you a LOT oder not, HOHO ROLIGT. Idag har min dag vart såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå amazing❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Jag gick till min teater och livet ba lekte😍😍😍😍 PUSSSSS❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Alone in my heart in Beverly Hills<>

Likes

Comments