Inställd

Det är redan torsdag. Vi är redan inne i juni. Hur sjukt är det inte att tiden bara springer ifrån en, och man har svårt att leva här och nu. En dag i taget. Hela tiden. Det är så det är. Man lever i någon slags bubbla. Kanske för att saker och ting är som det är just nu i livet?

Som ni kanske förstått så är vi inte i Lund.

Jag blev jätteförkyld i onsdags förra veckan vilket blev min mardröm. För på Torsdagen skulle vi åka till Lund för att spendera helgen där med lite samtal och undersökningar inför Charlies operation som skulle blivit av i Måndags nu.

Så blev inte fallet.

Charlie har haft problem med sin mage pga fel mat. Så det har ju resulterat i blod i avföringen.

Varit noga med att meddela både kalmar och Lund detta. Men vi fick grönt ljus på att det inte skulle vara någon fara öndp under op.

Jocke åkte ner till Lund på torsdagen och jag fick snällt stanna hemma.
Charlie och jocke gjorde coronatest på torsdagsmorgon för att säkra att de inte var smittade.
Det visade negativt. Så de kom iväg på em.

Charlie undersöktes hela fredagen och det är tufft med både en 3 timmars bilfärd och sen ligga på sjukhuset och undersökas en hel dag med röntgen och annat.
Allting såg jättebra ut.

Men så ringer de på em när allt är färdigt till jocke och säger att kardiologerna pratat ihop sig och att de ställer in op pga blod i avföringen än.

Bääm.

Bara sätta sig i bilen 3 timmar hem igen.
Tyckte så synd om båda! Packa in allting i bilen igen. Massor med saker. Sätta Charlie i den förbannade bilbarnstolen och åka så länge (för honom är det tufft) och känslan av att bara förberedd mentalt på en operation. - och så får man detta kastat i ansiktet.
Han blev ju besviken då det blivit görnt ljus på en op ändå. Trots blodet. Han har varot tydlig med detta hela tiden redan innan avfärd!

Men jag blev såklart ändå lättad...
Det betyder att jag inte missar hans nästa operation!

Det är skönt. För Charlie är stabil nu med. Det är inget kritiskt och op KAN vänta. Så på så sätt är det en lättnad.
Nu väntar vi bara på att de ska ringa oss och ge en ny tid.

Blev väldigt omtumlande då jag anpassat hela mitt livspussel för tillfället inför denna op. Bokade möten, tider, jobb etc. Bara att pussla om.

Vi tar nya friska tag igen!

Fridens liljor

Gillar

Kommentarer