Ja va ska man säga. Jag fattar verkligen inte hur en del människor tänker.


Min syster ringde tidigare under dagen och var orolig p.g.a att hon får yrselattacker lite titt som tätt. Jag hör på henne att hon är väldigt orolig för det och jag försöker hjälpa henne och lugna ner henne så gott jag kan. Efter mycket om och men lyckas hon lugna ner sig lite när vi pratar. Så långt allt bra. Trodde jag iallafall.

Efter ca 20 minuter får jag ett sms av hennes kille. Han undrar varför jag alltid ska försöka förstöra mellan dom två. Han var vansinnig på mig p.g.a detta. Han skällde ut mig efter noter och jag vet inte hur många gånger han idiotförklara mig. Han har visst fått för sig att jag vill att det ska ta slut mellan dom.

Snacka om att jag blev överraskad av vad han härja med mig om.

Allt jag gjorde var att försöka lugna ner min syster så hon inte ska oroa sig alltför mycket. Och det fick jag väldigt mycket skit för.

Va är det för fel på folk?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade imorse av att klockan ringde och det var dags att gå upp igen.

Måndagsångesten vaknade samtidigt.

När man gått hemma över 3 år är det inte så lätt att komma in i hur det är med rutiner på morgonen.

Varje morgon man vaknar och vet att man måste bege sig ut för ännu en dag med rehabilitering är inte lätt alla dagar.

Även fast jag inte är borta så länge om dagarna så tar det emot fruktansvärt.

Sen att man lider av extrem socialfobi gör ju inte saken bättre.

Men jag klarade av att ta mig dit igen trots att ångesten verkligen gjorde sig påmind under morgonen. Känns skönt nu när man kommit hem igen. Hoppas det kommer kännas bättre imorgon.

Likes

Comments

Jag har ingen aning om ifall detta är rätt för mig. Att ha en egen blogg och skriva ner vad som surrar i mitt huvud.

Har blivit rekommenderad så många gånger att skriva av mig men helt ärligt så har jag inte en aning om var jag ska börja.

Kag har varit med om väldigt mycket tragiska saker under livetsgång och det tog till slut ut sin rätt. Sedan många år tillbaka har jag tappat fotfästet ordentligt. Varit inlagd och fått ett par diagnoser att lägga på "meritlistan"

Har inte en aning om hur mycket tid kag kommer lägga ner på denna blogg eller hur ofta jag kommer skriva. Jag gör ett försök med detta så får vi se hur det går.


Då har man ju iallafall försökt.

Likes

Comments