Hej och välkomen till mitt första inlägg som jag tillägnar #metoo.

Inspirerad av @ladydhamer och @yogagirl som jag troget följer på Instagram så sporrades jag att ställa mig rakryggad och hytta med näven i luften, ta mig fan metoo!

Man är inte stolt över det, man pratar inte om det men nästan varje kvinna du passerar på gatan har, kmr eller är sexuellt trakasserad/utnyttjad eller har/kmr uppleva rå jävla våldtäkt och manipulation för att ha en roll i samhället.

Varje liten flicka du går förbi kommer och går samma öde till mötes, 'boys Will be boys' skyller man detta rovdjursbeteende på, som oxå lärs i skolan.... Den starkaste överlever och allt av vad det betyder.

Är det ingen som har hörttalas om 🐝 - samhället?

I bisamhället existerar inte 'starkaste överlever' mentaliteten, nej där är det ehetlighet och samatbetsmentaliteten som är i ständig akt, rygg i rygg med den andre mentaliteten som man lär ut är den ända. Det är fel.

Hade vi fått ett val och blivit utbildade propert så hade vi varit medvetna om bidamhället, om att alla fungerar som en enhet och om. Någon inte lår bra så tar man hand om det för att få allt att existera i balans och harmoni med varandra.

Det är så enkelt och så lättillgängligt men ändå så långt bort, gamla lärdomar sitter etsade i märgen i hur vi ska uppfostra och hur killar och tjejer ska vara och se ut.

Unisex säger jag bara!

Varför? Jo för att unisex är den djupa förståelsen för att låta individer få utvecklas åt sitt eget håll, barn ska inte packas på könsinställda leksaker och kläder samt frisyrer, man ska inte säga hur man ska se ut eller vad man ska göra, ett barn vet själv och ska uppmuntras för att få en djupare kontakt med sitt innersta. Vill hon spela hockey, låt henne göra så... Vill han dansa låt han få göra så o få känna att han lever och gör det han vill.

Många föräldrar lever sina liv genom sina barn, många vägrar nytänk 'för saker ska vara på ett sätt för att det alltid varit så'.

Folk vågar inte komma i kontakt med sig själva för att dem antagligen är rädda för att lära känna sina rätta jag.

Var inte rädda, var modiga och våga ändra för att uppleva förändring. Våga kritisera och våga stå upp för de svaga och dig själv. Se till att din dotter blir lika älskad som din son, låt ingen intala henne att det är okey att bli slagen och tafsad på av en kille 'för att dem gör så'.

Ge fan i att undrvärdera era döttrar ni som gör så, lär era söner att komma i kontakt med sina innersta känslor och håll deras fötter på jorden, förespråka kärlek och samarbete samt enlighet och det finns hopp ❤️.


Jag är så jävla trött på att mina systrar blir våldtagna, att dem gråter och skämmas över sin existens pga manssamhället.

Slå en jävla Dolk i det och stå upp och skrik #mefuckingtoo 👊


Likes

Comments