Börja om från början...

I tisdags var vi ju på dräktighetskoll nere på Gränsbo stuteri med Elvira för att se om där fanns något knyte på 17 dagars kontrollen. Men tyvärr hade det inte tagit sig. Efter de kände jag att bloggmotivationen dalade, för det är inte så mycket att skriva om när man har en häst som står i konvalescenthage och väntar på återbesök samtidigt som hon inte tar sig. Vill dock att ni ska veta att veterinären har gett godkännande till betäckning!

Även om jag innerst inne var inställd på att hon inte skulle vara dräktig. Jag lever efter mottot "ställ in dig på det värsta och hoppas på det bästa", det låter sjukt men de är så jag tänker och alltid har gjort. Men jag blev såklart ledsen både över att vi nu måste börja om med resorna ner till Gränsbo och såklart att det är en ekonomisk faktor. Men vi ger inte upp så lätt.

Anledningen till att vi inte stallar upp henne under betäckningen är dels att hon är en "magsårshäst" och därför hade riskerat att dra upp ett nytt pga stress när hon står i betäckningsstallet, och dels att hon pga konvalescensen skall promeneras dagligen.

Hur som helst... idag lastar vi åter och kör ner till Gränsbo för att börja om från början. Skall förhoppningsvis kunna få ett nytt baktprov. Och sedan får vi lägga upp en ny plan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229