Header

Som I nok allerede ved nu, så er jeg igang med at uddanne mig til Grafisk Designteknolog på UCN i Aalborg. Det betyder også, at jeg skal igennem et praktikforløb. Så derfor kan jeg nu fortælle jer, at jeg har fået godkendt praktik hos Weltklasse Reklame & PR, hvor jeg begynder allerede i morgen!

Hvis I er super nysgerrige på min kreativitet, så kan I lige nu hoppe forbi mit online portfolio, som har fået en kæmpe makeover. Jeg har længe tænkt, at det ikke repræsenterede min stil, som jeg gerne ville have. Derfor tog jeg en kæmpe beslutning i weekenden, at nu skulle det endelig være og jeg er (næsten) blevet 100% tilfreds. Der mangler stadig nogle små justeringer og det indeholder ikke alle mine billeder endnu, men det er helt sikkert en begyndelse.

Derudover, så har jeg som sagt fået praktikplads hos Weltklasse Reklame + PR, som er en et reklamebureau i Aalborg. Jeg er sindssygt spændt, men også helt vildt nervøs. Hvilket nok er rimelig normalt. Jeg har dog ikke prøvet at arbejde i flere år af flere (personlige) årsager - og har jo slet ikke prøvet at arbejde som grafiker før. Praktikken starter i morgen, torsdag, og jeg skal være en del af deres team frem til slutningen af marts. Så det er jo et godt stykke tid, hvor jeg forhåbentlig formår at komme ind i flowet og får lært en hel masse. Det bliver en kæmpe udfordring, som forhåbentlig bliver en personlig sejr!

Dette betyder også, at jeg nok ikke får så meget tid til at opdatere jer herinde på bloggen. Jeg reagerer rimelig voldsomt på uvante situationer og må derfor lægge alt mit fokus ét sted - hvilket selvfølgelig bliver hos praktikstedet. I kan dog altid følge min hverdag på Instagram.

Når praktikken er færdig, betyder dette også, at jeg snart er færdig med min uddannelse og derfor skal tage stilling til, hvad der så skal ske derefter.... Og... I HAVE NO IDEA!

Jeg tænker, at jeg nok kommer til at søge ind på en top-up uddannelse som Digital Konceptudvikler og måske også den der hedder Innovation & Entrepreneurship, da jeg ikke føler, jeg er færdig med at uddanne mig selv. Hvor jeg så ender efter sommerferien, har jeg ingen anelse om. Måske dropper jeg det hele og starter mit eget op? Måske får jeg et job et andet sted? Måske ender jeg på dagpenge?.... Forhåbentlig ikke den sidste, men det må tiden jo vise. I får dog helt sikkert en opdatering inden dette sker.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Så får I endelig endnu et indlæg med "Outfit of the Day". Dagen bestod egentlig ikke af det store, da jeg kun skulle handle ind, men derfor kan man jo godt gøre lidt ud af sig selv.

PELS: PRAG, VINTAGE // STRIK: H&M // BUKSER: ZIZZI // TØRKLÆDE: NUMBER NINE // STØVLER: DR. MARTENS // HUE: ASOS // SOLBRILLER: H&M // TASKE: ALEXANDER WANG, MINI MARTI

Som I nok kan se, så har jeg ladet mig inspirere af vejrets nuancer. 50 shades of grey. Nu er det jo blevet så koldt, at jeg endelig har fået en anledning til at iføre mig en af mine elskede pelse. Alle mine pelse er vintage og købt i PRAG, som er en genbrugskæde, der befinder sig i København og Århus. Mange er imod pels og jeg kan sagtens sætte mig i jeres holdning og respekterer det helt sikkert. Jeg har dog en kæmpe kærlighed til denne beklædning, da den både holder mig ekstra varm og er et lækkert materiale. Jeg har dog den holdning, at jeg kun vil købe pelsjakker, der er genbrug, da jeg mener, det er synd, at disse jakker går til spilde og ender sine dage på en støvet bøjle. Det er et stykke beklædning, der skal behandles med respekt og bæres med kærlighed - hvilket jeg 100% gør.

Og ja, jeg ved godt, at der er gråt udenfor, men derfor går jeg altså stadig med solbriller. Jeg har altid solbriller på mig, hvilket I også kan læse om i mit indlæg; "What's in my bag? ". Jeg bruger mine solbriller, som andre bruger smykker. Det er en del af outfittet. Desuden, når der er sådan et vejr, som der har været i dag, så er der ekstra "hvidt" udenfor, hvilket ofte kan betyde, at jeg har større risiko for at få et migræneanfald, da jeg er ekstrem sensitiv over for lys. Jeg får ikke nødvendigvis hovedpine, men døjer desværre med migræne med aura uden hovedpine, hvilket betyder, at jeg får flimmer for øjnene og ikke kan se i nogle minutter. Og netop disse anfald bliver ofte fremprovokeret (hos mig), blandt andet når mine øjne skal anstrenge sig.

Likes

Comments

Så er det igen tid til, at I får lært mig lidt bedre at kende. Jeg har derfor samlet 10 random facts, som I sikkert ikke vidste om mig. Alt fra særheder til jobs og uheldigheder.

1. // Jeg har et ar, der går fra overlæben op til næsen, da jeg var så uheldig at få en stige smasket i hovedet, da jeg var på lejrtur i børnehaven.

2. // Et andet ar, jeg har, er på min hage. Det fik jeg for nogle år siden, da jeg brændte mig på noget smeltet toastost. Ikke særlig badass.

3. // Jeg hader at tale i telefon, hvis jeg ikke er forberedt på opkaldet - nogle gange også hvis jeg ér forberedt.

4. // Jeg har en kæmpe enhjørning-bamse, som jeg sover med. Jep, jeg er snart 26 og sover stadig med bamse.

5. // Jeg drømmer om at købe en hund i den nærmeste fremtid. Jeg vil gerne have en sort Shih Tzu og det skal være en tæve. Dog skal jeg først lige have tiden og pengene til det.

6. // Jeg har arbejdet i Salling Super i 15 minutter. Da jeg mødte op på min allerførste arbejdsdag, blev jeg bedt om at tage min næsepiercing ud (Det var en lille sten og IKKE en ring). Piercingen havde jeg også til jobsamtalen, hvor den ikke blev nævnt. Jeg nægtede derfor at tage den ud, da jeg ikke ville ændre på mig selv (Det skal lige siges, at jeg kun var omkring 15 år). Jeg afleverede derfor mit nye navneskilt og nogle måneder efter fik jeg arbejde i H&M, hvor jeg var i 5,5 år. Her nåede jeg at blive ejeren af adskillig synlige tatoveringer og piercinger uden nogen problemer. Verdens bedste beslutning! Go' 15-årig-mig!

7. // Jeg er bange for sommerfugle. De ligner natsværmere, som jeg også er bange for. Jeg er generelt bange for alle insekter. Jeg er så bange, at jeg engang ventede næsten 2 timer udenfor min lejlighed (da jeg stadig boede hjemme) til min mor kom hjem og kunne fjerne en død natsværmer, der sad på håndtaget til døren.

8. // Jeg hader synet af hænder, der gnider mod hinanden. Det giver mig kuldegysning og jeg får det fysisk dårligt. Har ingen anelse om hvorfor. Det er lidt den samme følelse, som når et par negle ridser på en tavle.

9. // Jeg har aldrig været i et seriøst forhold........ Er det her, jeg skal sige, at jeg er utrolig kræsen og samtidig røv dårlig til at flirte?

10. // Som I nok kan fornemme i det første punkt, så er jeg utrolig klodset og uheldig - og ikke på den der søde "haha, jeg snublede"-måde. Nej, jeg går all in; jeg falder med et brag og burde seriøst have tourpas til lægevagten. Desuden, har jeg hypermobile led, der ikke ligefrem er en styrke i klodsede situationer, men har heldigvis ikke brækket noget... Endnu... Jeg får til gengæld nemt blå mærker (bruise like a peach) og det er sjældent, at jeg ikke har minimum ét blåt mærke på kroppen. Hvilket altså er vildt irriterende om sommeren.

Fortæl mig dit mest random fact om dig selv!

Likes

Comments

  • Twitter
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Instagram // @michelllm
Subscribe