Bara legat i sängen och dragit mig hela dagen somnade om vid 1 så vaknade för en liten stund sedan av att Julia ringde. Har nu sålt alla mina träningsprodukter så de är skönt och mamma kom hem med vin för kvällens planer! Sitter just nu och väntar på bussen (myskläder och gårdagens smink) haha! Ska in och möta Julia, lämna grejerna köpa lite små saker och sedan åka hem till mamma. Pizza står som middag idag! 😄 Och en go utgång med härliga människor.

Åh längtar till vecka 6!!! 😍😍😍


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var i Kungsbacka vid fyra och mötte upp Rebecka, pratade om allt och sedan tog jag bussen hem. Har nu packat min väska för att dra mig mot stan.

Imorgon blir planerna på att gymma, struntar i om såret springer, har för mycket energi 😳


Likes

Comments

Idén väcktes efter att Emil hittat en kraftigt spicepåverkad man i en lägenhet.

– Det var en akut situation. Killen var helt nerknarkad. Det visade sig senare att det var Spice han hade tagit. Det är det värsta jag varit med om, säger han i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:

– Jag tänkte vad jag kunde göra i min profession för att stoppa Spice och då föddes idén till #fimpaspice. Vi involverade tidigt människor utifrån och nu blir vi fullkomligt överösta med mail från personer från hela landet som vill hjälpa till, säger Emil.

Han uppmanar nu människor att sprida vidare kampanjen för att öka medvetenheten kring Spice.

– Vi hoppas nu att föräldrar, lärare, idrottsföreningar och företag över hela Sverige ska att engagera sig i frågan. Ingen kan göra allt men alla kan gör något och tillsammans kan arbeta för att våra ungdomar ska välja att avstå Spice.

Spice är ett samlingsnamn för syntetiska cannabinoider. Det är voerhört beeroendeframkallande. Eftersom styrkan på Spice kan vara kraftigt blir drogen lätt att överdosera.

– Spice är en lömsk drog och det kan räcka med ett bloss för att ge livslånga skador, eller i värsta fall döden. Det är verkligen en lek med döden, säger Emil Daun.

Likes

Comments

Vi tar först gårdagen!

Åkte in till Kungsbacka vid ett och mötte upp en vän, satt och prata några timmar osv. och sedan jag jag till kungsmässan för att möta upp Samantha och Jennifer. Var och letade efter en kalender men hittade ingen (kaos nu när man har möten hit och dit och måste ha kolla på allt) 😔 Sedan blev de Arbetsförmedligen och efter de åkte vi och handlade med mamma och sedan blev de hemåt.

Julia och jag har några planer så vi ska bara se om de blir genomföra också 😍

Idag blir de iallafall att träffa Rebecka vid fyra tiden (aldrig saknat henne så här mycket!!) och ta en fika och prata ikapp allt som vi missat ifrån varandra, och sedan får jag se om jag åker in till stan en stund.

Inget gym idag heller, har sådan damp hemma att ingen orkar med mig (förutom adhd Vincent då haha) måste dit imorgon så får hoppas att armen har läkt.

Älskar verkligen "Budapest" 😍😍Likes

Comments

Började idag 8:30 och slutar 11 då jag och Olivia åkte hem till Aylin och bara va där prata om allt och ingeting. Sen runt två åkte jag med min lillasyster in till tandläkaren så satt jag och vänta på henne där i 20 minuter. Mamma ringde medan jag väntade på​ henne och frågade om vi skulle åka med och handla och jag orkade inte ta bussen hem för den brukar alltid vara full på eftermiddag. Så vi gick till kungsmässan och kollade tills mamma kom så åkte vi och handlade.

Nu är jag hemma och väntar på Vincent och på maten.

Tror Vincent kom nu och ska fortsätta plugga.

Puss

//samantha 😍

Likes

Comments

Sitter och pluggar spanska med hjälp av min lillasyster haha. Ja hon är bättre än mig men det är bara för jag började med spanska förra året så har spanska 1 haha, ändå svårt för mig.
Puss
//Samantha ❤️

Likes

Comments

Är hemma idag för har knappt sovit något inatt för har haft ont. Skulle hängt med Vicki men kände att jag inte orkade så Vincent fick åka med själv. Så jag satte på en film medan dom va hos doktorn.

Dom kom precis hem så hade Vicki köpte godis och chips till oss.

Men ska plugga lite spanska snart.

Puss 😜

Likes

Comments